Egészség

Új ember lett a plasztikai műtétek után ebből a lányból

A 25 éves japán lány rengeteg pénzt költött az operációkra, de azt mondja, megérte.

Az utóbbi időben nagy figyelem irányult az ázsiai közösségi médiában egy 25 éves japán lányra, Mikishire. A hirtelen jött népszerűség oka ez:

Bizony, nehéz elhinni, de mindkét képen Mikishi látható. A lány először rögtön a középiskola befejezése utáni napon feküdt kés alá, és azóta még számos plasztikai műtéten ment keresztül. Mostanáig nagyjából 4 millió jent (ami csaknem 12 millió forint) költött az operációkra, ami hatalmas összeg, de azt mondja, minden fillér megérte, ugyanis a műtétek hatására megváltozott az élete: visszakapta az önbecsülését ahelyett, míg korábban elég sokat küzdött a depresszióval.

A külsejével kapcsolatos komplexusai még kisiskolás korában kezdődtek. Akkoriban modell szeretett volna lenni, ám amikor ez kiderült, osztálytársai gúnyolni kezdték. Még a legjobb barátja is csak annyit tudott kérdezni: „Szoktál te tükörbe nézni?”

Attól kezdve a kis Mikishi gyűlölte a külsejét. Csúnyának érezte magát és egyre zárkózottabb lett. A külseje miatti szorongás aztán teljesen elhatalmasodott rajta, nem volt hajlandó például tömegközlekedni, és volt, hogy az iskolában pánikrohamot kapott.

Miután aztán elvégezte a középiskolát, első útja a plasztikai sebészhez vezetett. Addigra már édesanyja is támogatta, azt remélte, ettől boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz majd a lánya. Az út a teljes külső átalakulásig aztán hosszú és fájdalmas volt, de a lány azt mondja, élete legjobb döntése volt, hogy belevágott, ma már végre jóban van önmagával, és büszke az új külsejére.

Mikishi minden, a külseje miatt komoly nehézségeket átélő sorstársának javasolja a plasztikai műtét bevállalását, és létre is hozott egy szervezetet, mely segítséget nyújt a hozzá hasonlóan komoly önbizalomhiánnyal küzdőknek.

Forrás: odditycentral

Drámai átalakulást mutató előtte-utána fotók:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top