nlc.hu
Trend

Koronavírusos kismama

Nem engedték be a Covid miatt, a kórház előtt szült meg egy nő Ukrajnában

A férje leterítette a földre a kabátját, azon adott életet a nő.

A kórház ajtaja előtt, a földön adott életet gyermekének egy  koronavírusos nő Ukrajnában, Cserkaszi városában. Férje nőgyógyászuk tanácsára vitte éjjel vajúdó feleségét a fertőzötteknek kijelölt kórházhoz, ám mégis zárva találták az épületet – írja a 24.hu.

A kórház előtt szült a covidos kismama

Képünk illusztráció. Fotó: Unsplash

Azt mondta, hiába kiabált, senki sem nyitott ajtót, ezért leterítette a földre a kabátját, az orvosuk pedig még időben a kórház bejáratához ért, és az utcán levezette a  szülést. Az épület ajtaját végül akkor nyitották ki, amikor az apa már karjában tartotta az újszülöttet.

A kórházban most azzal szabadkoznak, hogy a koronavírusos nőnek mentőt kellett volna hívnia, illetve azért késlekedtek a segítségére sietni, mert sokáig tartott, míg az orvosok felvették a védőruhát. Azért az esetet kivizsgálják.

A kórházban az utcán levezetett szülést rendkívüli eseménynek nevezték, azt ígérték vizsgálat indul. Egyelőre annyit mondtak, a nőnek mentőt kellett volna hívnia, a késlekedést pedig azzal magyarázták, hogy sokáig tartott, amíg az orvosok felvették a védőruhát.

Koronavírus és várandósság

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top