nlc.hu
Trend

Marvel tetoválások

Menő tetoválások Marvel-rajongóknak

Minimalista, vicces, élethű – megannyi lehetőség áll nyitva azok számára, akik a bőrükön hirdetnék rajongásukat.

A Marvel-univerzum a Bosszúállók és az X-Men-filmeknek köszönhetően egy teljesen új generációt hódított meg, és nagyon sokan vannak, akik rajongásukat egy (vagy akár több) tetoválás formájában fejezik ki.

Hogy tetováltatunk-e a kézfejünkre, azt alaposan át kell gondolni, hiszen testünknek ezt a részét – hacsak nincs rajtunk kesztyű – nem tudjuk eltakarni. És azt is érdemes figyelembe venni, hogy a kézfejre tetovált ábráknak nem olyan hosszú az élettartama, gyorsabban kopnak. Természetesen a Végtelen Kesztyűt nemcsak ide és nemcsak ilyen módon lehet felvarratni, de tény, hogy nagyon ötletes ez a megoldás.

A 2018-as Fekete Párduc film óriási siker lett, és több Oscar-díjra is jelölték. Sajnos a T’Challaát alakító Chadwick Boseman 2020 nyarán elveszítette a rákkal folytatott küzdelmét, és nagyon sokan voltak, akik az általa játszott Marvel-karaktert tetováltatták magukra, hogy leróják a tiszteletüket emléke előtt.

Lehet, hogy az utóbbi években a Bosszúállók kapták a legtöbb figyelmet, de ha a Marvelről van szó, akkor nem szabad elfeledkezni az X-Men mutáns hőseiről vagy éppen antihőseiről sem. Bár úgy tűnik, hogy Farkas az egyik kedvenc karakter, azért nagyon sok rajongója van például Vadócnak is. És ahogyan az alábbi kép is mutatja, egy fekete-fehér, kicsit újragondolt portré is jó választás tud lenni azoknak, akik inkább az egyszerűbb tetoválások hívei.

A minimalizmust és a humort lehet ötvözni is, jó példa erre ezt a tetoválás, amit a Hangya és a Darázs ihletett. Különösen magyarázni sem kell, főleg annak, aki szintén rajongója a Marvel-képregényeknek és -filmeknek. 

Vannak olyan tetoválások, amik UV-fényben mutatják meg teljes valójukat, és ennek a technikának köszönhetően – persze megfelelő világítás mellett – úgy tűnhet, hogy Thor kalapácsát ténylegesen villámok ölelhetik körbe.

Ha pedig nemcsak a szuperhősök, hanem az őket alakító színészek is fontos helyet foglalnak el a szívünkben, akkor két legyet is üthetünk egy csapásra azzal, ha olyan tetoválást csináltathatunk, mint a Bosszúállók-filmek színészei, például Robert Downey Jr.

2018-ban hunyt el Stan Lee, a Marvel-képregények atyja. Ő volt A Pókember, a Vasember és számos más legendás szuperhős megalkotója, és ugyan csak pillanatokra, egy-egy vicces kis jelenet erejéig több tucatnyi Marvel-filmben tűnt fel. Emberek ezrei zárták őt örökre a szívükbe, és sokan magukra is varratták arcképét.

Természetesen nem kell elköteleződni egyetlen szuperhős, kiadó, illetve stúdió mellett sem, akinek úgy tartja kedve, akár összes kedvencét magára rakathatja, és nem is kell mindegyikőjüket külön tetoválásként magunkra varratni. Íme egy jó példa erre.

Inspirációk, ha tetoválásra készülsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top