nlc.hu
Életmód

Csillagjegy tetoválások

Ezek a legmenőbb csillagjegy-tetoválások

Azoknak, akik szeretik az asztrológiát és jól tudnak azonosulni a csillagjegyükkel, remek lehetőség lehet egy menő csillagjegy-tetoválás. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, mutatjuk a legjobbakat!

Évtizedek óta nagyon népszerűek a különböző tetoválások. Azt hihetnénk, hogy egy modern kori divatról van szó, pedig már az ősi törzsi kultúrák beavatási rítusainak is szerves részét képezték a bőrbe vésett jelek, motívumok. A legtöbb törzsi csoport esetében a fiatal generáció tagjainak próbákon kellett átesnie. A próbatételek között leggyakrabban előforduló jelenség a tetoválás volt, amely egyszerre több funkciót is betöltött. Első lépésként meg kellett birkózni a fájdalommal, díszítette a testet, erősítette a törzshöz tartozást és jelző funkcióval is bírt, például, hogy a tetovált egyén már átesett a beavatáson. Mind egyéni, mind közösségi szinten az identitás kialakulását segítette.

Tetoválás: Oroszlán csillagjegy

A tetoválásokat díszként viselhetjük magunkon, a legtöbben arra törekszünk, hogy az egyéniségünket tükrözzék (Fotó: Getty Images)

Egy kutatás szerint ma a tetoválásokat elsősorban az egyéniség kihangsúlyozására használják. Ehhez pedig azok számára, akik szeretik az asztrológiát, nincs is alkalmasabb szimbólum, mint a csillagjegyek. Képviseli a fő tulajdonságokat, ráadásul nagyon jól is néz ki. Megpróbáljuk csoportokba szedni, hogy milyen fajtákat különböztetünk meg és közben természetesen mutatunk néhány látványos példát is.

A szolid jelek

Mind a 12 csillagjegynek megvan a néhány vonalból álló jele. Ezek remekül szimbolizálják a jegyeket, így szolid, de mégis mutatós tetoválások készülhetnek belőlük. Mint ez a visszafogott, de elegáns Vízöntő jel:

Vagy ez a kis hurokkal feldobott Ikrek jel szintén a csuklón. Illik az Ikrekhez ez a kis különlegesség, hiszen őt magát is különleges tulajdonságok jellemzik.

Vagy ez a Szűz-Oroszlán-Mérleg kombináció az ujjakon. Valószínűleg a tulajdonos napjegyét, holdjegyét és aszcendensét jelzik, mert ezek a legfontosabb jelölők:

A rajzok

Ha már azoknál a tetoválásoknál tartunk, ahol több csillagjegy is megjelenik, itt van egy Mérleg-Skorpió-Szűz kombináció, szépen megrajzolva:

A kidolgozottan megrajzolt tetoválások az állatos csillagjegyek esetében a legnépszerűbbek. Például ez az Oroszlán nagyon látványos:

De ez a piros szívecskés Nyilas is nagyon menő a váll környékén. Ha már a szívecskéknél tartunk, adunk 5 tippet, hogyan csábítsd el a Nyilas férfit.

 

Itt pedig két Kos látható, színes alapon. Igazából a kombinációk és lehetőségek száma végtelen, csak a megrendelő személyiségétől, a kreativitásától függ minden:

A csillagképek

A csillagképek is nagyon látványosan néznek ki a test különböző pontjain. Például ez itt, a vállnál:

Vagy ez a Skorpió a csillagjegyhez hűen nagyon szexire sikeredett, csak úgy árad belőle a szenvedély, igazán illik az egyik legvonzóbb csillagjegyhez:

És a vádlin is jól mutat például egy Ikrek csillagkép, főleg, ha még a cipő és a háttér is harmonizál vele:

A planéták

A csillagjegyekhez szorosan hozzátartoznak a planéták is. Mindegyiknek van egy uralkodó bolygója. Mutatunk ilyet is, nagyon jól néz ki:

A Nap és a Hold, az Oroszlán és a Rák csillagjegyek uralkodó planétái együtt. Igazán romantikus ez a páros tetoválásötlet:

Még több izgalmas cikk a tetoválásokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top