nlc.hu
Trend

7000 fontot költött a karácsonyi dekorációra

Ez az anya 7 ezer fontot költött a karácsonyi dekorációra

Nem hagyja, hogy a koronavírus elrontsa a kedvenc ünnepét.
Ez az anyuka 7000 fontot költött a karácsonyi hangulatra

A 40 éves Joanne Smith imádja a karácsonyt, és minden évben óriási figyelmet fordít a dekorációra, az ajándékokra, és úgy egyáltalán az ünnepre. Ebben a koronavírus-járvány sem tartotta vissza, sőt, bevallása szerint még inkább belevetette magát a készülődésbe: eddig 7000 fontot (több mint kétmillió forintot) költött, jóval többet, mint tavaly ilyenkor, amikor összesen 3000 fontot fizetett ki a karácsonyi hangulatra. 

Vásárolt 14 darab karácsonyfát, ezek közül a legnagyobb 12 láb magas – két hatalmas Harrods medvét (egyenként 1900 fontba kerültek), egy életnagyságú Mikulást, (szintén 1200 fontba fájt), és rengeteg fényfüzért, díszdobozt, villódzó kütyüt, plüsst és még ki tudja, mennyi mindent.

Nem hagyom, hogy Covid tönkretegye a karácsonyunkat” – mondta a nő a Metrónak, és azt is bevallotta, hogy már januárban elkezdte gyűjteni a dekoráció darabjait.

Kellett is a díszítéshez pár holmi, hiszen a ház minden szeglete a karácsonyról szól, sőt, 10 tematikus részre van felosztva, ezeket többek között a Grincs, a Diótörő és a Harrods ihlette, de van egy olyan terület is, ahol a cukorkák, nyalókák kapják a főszerepet. Joanne nagy bánatára a fia szobájához viszont nem nyúlhat, azt a srác díszíti.

A faluban már ismerik a nő karácsonyi szokását, és a helyi gyerekek alig várják, hogy nekikezdjen a ház dekorálásának. Állítólag sorban állnak, hogy megnézhessék a csillogó-villogó, karácsonyi házat. „Mindenkit fel akarok vidítani a faluban” – mondta Joanne.

Amúgy nem ő az egyetlen, aki irdatlan mennyiségű pénzt tud elkölteni a karácsonyi készülődésre. Ez a nagyi milliókat szórt el az ünnepi hangulatra.

Nézd meg Joanne karácsonyi házát itt.

Díszíts fillérekből:

Fotó: PixaBay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top