nlc.hu
Trend

Elveszett gyűrű, ami 39 év után került elő

39 év után lett meg az elveszett gyűrű

Daphanie Winders-Tubbs számára különös jelentőséggel bír az ékszer, hiszen édesapja vette még neki, és ő sajnos négy évvel ezelőtt elhunyt.

Daphanie Winders-Tubbs még 1981-ben, egy táborban veszítette el osztálygyűrűjét, amit még édesapja vett neki. Az évek során többször is eszébe jutott, hogy vajon mi lehet a gyűrűvel, de valószínűleg azt ő sem gondolta volna, hogy majdnem négy évtizeddel később valaki jelentkezik nála az ékszerrel. Pedig így történt.

John Kuro családjával éppen az anyósa holmijait rendezgette, amikor rátalált a gyűrűre. Mivel gyanították, hogy az ékszer korábban másé volt, megkeresték azt a michigani középiskolát, aminek a neve a gyűrűn olvasható, és segítségükkel sikerült beazonosítani, hogy kié is volt az ékszer, írja a UPI.

Daphanie Winders-Tubbs Michiganből azóta Denverbe költözött, de John Kuro postán el tudta neki küldeni a gyűrűt, ami állítólag még mindig tökéletesen passzol a nő ujjára. Mivel édesapja, akitől a gyűrűt kapta, négy évvel ezelőtt elhunyt, ezért Daphanie Winders-Tubbs így különös jelentőséget tulajdonít annak, hogy visszakerült hozzá az ékszer.

39 év után talált vissza gazdájához ez a gyűrű. (Fotó: WWMT-TV)

Elveszett gyűrűk szerencsés történetei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top