Emlékszel még rájuk? Így néz ki most a 3 magyar Nagy Ő!

nlc | 2020. December 04.
Noszály Sándor, Molnár Anikó, és Gyursánszky Gábor. Egykor ők voltak az ország Nagy Ő-i, utánanéztünk, mennyit változtak azóta.

A The Bachelor című amerikai párválasztóshow magyar változata 2003 őszén érkezett Magyarországra, és a Nagy Ő címet viselte. A műsorban 25-en versenyeztek a Nagy Ő kegyeiért, aki romantikus randevúkra vitte őket, hogy jobban megismerkedjenek. Majd az egyes adások végén egy-egy szál vörös rózsával jelezte, hogy ki az, aki versenyben maradhat. Hazánkban 3 szériája volt a műsornak, de azóta sok-sok év telt el.

Noszály Sándor

Az első magyar Nagy ő Noszály Sándor teniszező volt. A férfi valódi sportolócsaládból származik. 2001-ben elhunyt édesapja, idősebb Noszály Sándor magasugró, atlétika edző volt, édesanyja, Steitz Anna kétszeres magasugró magyar bajnok, testvére, Noszály Andrea szintén teniszező.

Noszály Sándor Nagy Ő-ként (Fotó: smagpictures.com/ Anikó Hortolányi)

A sportoló a Nagy Ő idején 31 éves volt. A műsorbeli választottja Melinda lett, akivel valóban megpróbálták együtt, 3 hónapig alkottak egy párt, együtt is éltek, de aztán szétváltak az útjaik.

Noszály Sándor és műsorbeli választottja, Melinda még könyvet is írtak közösen (N)Őt keresni címmel. Fotó: Smagpictures.com / Story-Best x Archívum

Noszály Sándor jelenleg a Tv2 szuperprodukciójában, a Dancing with the StarsMindenki táncol műsorában vesz részt, az ötödik adásig jutottak a táncpartnerével, Mikes Annával.

Noszály Sándor és táncpartnere a Dancing With The Stars 3. adásában. (Fotó: TV2)

Az egykori Nagy Ő párja Páll Orsolya, a Pole Dance Fitness Tánciskola megalapítója és vezető tánctanára, akivel nagyon boldogok együtt. Noszály Sándornak egy korábbi kapcsolatából már van egy 17 éves nagylánya, Szonja. Egy korábbi tévéműsorban a sportoló úgy fogalmazott, hogy nem tartja magát szigorú apukának, de azért van tekintélye a lánya előtt. Elárulta azt is, hogy Szonjának nagyon jó a humora, emellett pedig jólelkű hölgy. A híresség párjának szintén van már három gyermeke.

Noszály Sándor és szerelme, Orsi (Fotó: Instagram)

Molnár Anikó

A Nagy Ő második szériája 2004 tavaszán kezdődött. De ezúttal nem nők versenyeztek egy férfi kegyeiért, hanem fordítva. A Nagy Ő pedig Molnár Anikó volt, akit 2003-ban a Való Világ második szériájába ismerhettünk meg, amit kis híján meg is nyert. A Nagy Ő egyébként végtelenül kínosra sikerült, mivel mikor műsorra került, már arról szóltak a pletykák, hogy Anikó egy híresség oldalán talált párra. Az utolsó rózsát úgy is adta át, mint a „barátság zálogát”, szerelemről szó sem lehetett. Később kiderült: Molnár Anikó Bochkor Gáborral jött össze a versenyzők helyett.

Molnár Anikó, 2004-ben, Nagy Ő-ként (Fotó: Smagpictures.com / Olga Fábián)

A műsor után egy időre Los Angelesbe költözött, ahol több neves sminkiskolát is elvégzett. A Nagy Ő óta Molnár Anikóról főleg különböző botrányai, vetkőzései, fogyásai és plasztikai műtétei kapcsán lehet hallani. Tavaly nyáron egyébként a nyaralása során visszatért a Nagy Ő egyik forgatási helyszínére is, hogy nosztalgiázzon egy kicsit. A műsorban ugyanis voltak külföldi randevúk is, hogy érdekesebb legyen, így jutottak el Egyiptomba is.

 

 

Instagram-oldalán így jellemzi magát: „Néha celeb, néha civil, minden nap más és ebben ez a jó”. Ez a legfrissebb képe:

De nézzünk egy kevésbé filteres, egész alakosat is. Jelenleg sminktetoválások készítésével foglalkozik.

Gyursánszky Gábor

2004 őszén újra egy sportoló lett a Nagy Ő, Gyursánszky Gábor vízisí-bajnok személyében. A jelentkezők között volt rendőrnő, pultos, fodrász, fotós, rádiós műsorvezető, manager, aerobicoktató, vámügyintéző, modell, üzletvezető és főiskolai hallgató is.  De sajnos a Nagy Ő nem találta meg köztük az igazit. „A műsorban azért választottam Nikit, mert ő volt a legszimpatikusabb, érzékeny, kulturált lány. De kapcsolatunk nem lett volna működőképes. Barátok maradtunk” – nyilatkozta a műsor után nem sokkal.

A 39 éves Gyursánszky Gábor Nagy Ő-ként (Fotó: smagpictures.com /Anikó Hortolányi )

Gyursánszky Gábor később nem szerepelt más műsorokban, ezért nem is találtunk róla friss képet. A régiek között szemezgettünk.

Gyursánszky Gábor

Gyursánszky Gábor motoron is jól fest (Fotó: smagpictures.com)

Gyursánszky Gábor

Gyursánszky Gábor - beállított kép (Fotó: smagpictures.com)

Gyursánszky Gábor

Gyursánszky Gábor egy lazább képen (Fotó: Fotó: smagpictures.com)

Gyursánszky Gábor

Gyursánszky Gábor közeli kép (Fotó: smagpictures.com)

Még több „Akkor és most” tartalom az nlc-n:

Exit mobile version