nlc.hu
Trend

Sztárok drasztikus frizuraváltásai

Hírességek, akik úgy megváltoztatták a frizurájukat, hogy alig lehet felismerni őket

Vannak sztárok, akik igazi kaméleonok, és hordhatnak bármilyen frizurát, ragyognak. Másnak egy elrontott frufru is tönkreteszi a kinézetét. Ikonikus frizuraváltások következnek.

Mindig nagy tisztelet övezi azokat a színészeket, akik egy szerep kedvéért teljesen megváltoztatják a külsejüket – rengeteget híznak vagy fogynak például. De óriási elismerést érdemelnek azok a színésznők is, akik munka okán válnak meg csodaszép fürtjeiktől, ahogy tette azt például Demi Moore, amikor a G.I. Jane főszerepét játszotta el 1997-ben. Ráadásul a színésznő kamerák előtt vágta tüsi rövidre a haját, ami azért elég erős teljesítmény.

De nem ő az egyetlen a sztárvilágban, akivel előfordult már, hogy a frizurája drasztikusan megváltozott. Sőt, ha jobban körülnézünk, azt kell mondanunk, hogy a vörös szőnyeg állandó szereplői bizony valódi átváltozóművészek.

Katy Perry

A popzene királynője híres arról, hogy imádja meghökkenteni a világot, és ez nemcsak a videoklipjeire, de a nyilvános megjelenéseire és a frizurájára is érvényes. Ha hirtelen fel kell idézni, most éppen milyen a haja, nem biztos, hogy sokan tudják a választ. Segítünk: legközelebb a jobboldali kép áll a pillanatnyi állapothoz.

Katy Perry (Fotó: AFP)

Katy Perry (Fotó: AFP)

Kristen Stewart 

Stewart kisasszonynak nemcsak a külseje változott meg drasztikusan az Alkonyat-filmek óta, hanem a karrierje és a magánélete is teljesen más irányt vett azóta. 

Kristen Stewart (Fotó: AFP)

Kristen Stewart (Fotó: AFP)

Maggie Gyllenhaal

Az idősebb Gyllenhaal testvér azon kevés színésznők egyike, akiknek sokkal jobban áll a rövid haj, mint a hosszú. Szabályos, szív alakú arcélét és kék szemét is jobban kiemeli a rövid frizura.

Maggie Gyllenhaal (Fotó: AFP)

Maggie Gyllenhaal (Fotó: AFP)

Scarlett Johannson 

Scarlett Johannsonnak pedig piszok szerencséje van, hiszen szinte teljesen mindegy, hogy milyen hosszú a haja és milyen ruhát visel éppen. Ahol ő megjelenik, ott úgy ragyog, akár a nap.

Scarlett Johannson (Fotó: AFP)

Scarlett Johannson (Fotó: AFP)

Demi Moore

Az 58 éves Demi Moore hajvágós filmjelenete ma már legendának számít. Egyáltalán nem számít a színésznőnek, ha nagy átalakulást követel meg tőle egy szerep, egyszerűen csinálja a dolgát – profikhoz méltóan. Ma már hosszú, sötétbarna hajat visel, és bár az évek múlnak, most is csodásan néz ki.

Demi Moore (Fotó: AFP)

Demi Moore (Fotó: AFP)

Tina Turner

A rocknagyira sokan hajlamosak úgy gondolni, mint az „egyhajú asszonyra”. Tény, hogy karrierje csúcsán a védjegye volt óriási göndör sörénye, ám tévedés azt gondolni, hogy ne változtatott volna ő is sokat a külsején az elmúlt években. Volt, hogy rövidre vágatta fürtjeit, de az utóbbi pár évben egyre többször megesett, hogy egyenes hajjal jelent meg nyilvános eseményeken.

Tina Turner (Fotó: AFP)

Tina Turner (Fotó: AFP)

Christina Aguilera

Amikor a világ megismerte, platinaszőke hajában fekete melírcsíkokat viselt Christina Aguilera, s később volt idő, hogy a fekete szín az egész hajkoronáját birtokba vette. Ami tény, hogy kék szeme szinte világított a sötét haj alól, ám legyünk őszinték: a hatszoros Grammy-díjas énekesnő azért mégiscsak szőkén az igazi.

Christina Aguilera (Fotó: AFP)

Christina Aguilera (Fotó: AFP)

Emma Watson

Hol van már a Harry Potter-filmek Hermionéja a keszekusza sörényével! Watson kisasszony a kamerák előtt nőtt fel, és az évek során több drasztikus változáson is átment frizurája. Szerintünk a rövid haj is tök jól állt neki, de azt a frufrut ott, középen, jó lett volna átgondolni.

Emma Watson (Fotó: Getty Images)

Emma Watson (Fotó: Getty Images)

Natalie Portman

Természetesen Natalie Portman is egy film kedvéért lett kopasz 2005-ben, de saját bevallása szerint igazából mindig szerette volna kipróbálni a tüsi rövid frizurát, és a V, mint vérbosszú című film csak ürügyet szolgáltatott neki a dologhoz. Csodaszép szemét egyébként még jobban láttatta az akkori külseje, de azért mégiscsak jobb, ha egy kicsit borzoltatja a szél a fürtjeit.

Natalie Portman (Fotó: Getty Images)

Natalie Portman (Fotó: Getty Images)

Halle Berry

Az isteni Halle Berry talán örökre rövid hajjal él az emlékezetünkben – ahogy a Halj meg máskor című Bond-filmben kilibeg a tenger habjaiból. Pedig volt már neki hosszabb, sőt, konkrétan hosszú haja is. És ami azt illeti, most is inkább a jobb- , mint a baloldali képhez áll közel a hajviselete.

Halle Berry (Fotó: Getty Images)

Halle Berry (Fotó: Getty Images)

Nagy átalakulások a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top