nlc.hu
Trend

30 nap alatt 60 kebabot evett

30 nap alatt 60 kebabot tömött magába a gyorskaja-őrült srác

Egy hónapon át minden ebédre és vacsorára chiliszósszal megbolondított, méretes kebabot evett a brit férfi.

A 34 éves Des Breakey egy hónap alatt 120 ezer kalóriát vitt be a szervezetébe csak az ebédekkel és vacsorákkal a sajátos maratonjával, amit az eseményről tudósító brit sajtó csak kebabathonnak nevezett el – írja a Sun.

Megennél ebből hatvanat? (fotó: Pixabay)

Megennél ebből hatvanat? (Fotó: Pixabay)

A kebabot természetesen lepényben és salátával, szendvicsként ette, és kész csoda, hogy az egy hónap után mindössze négy kilót hízott. Breakey nem unta meg az egyhangú „diétát”, ugyanis állítása szerint imádja a kebabot, emiatt csodálatos hónapja volt.

Csak ezen éltem. Meglepően jól érzem magam. Picit felszedtem, de erre azért lehetett számítani, ugye?

A merész kebab-pusztító vállalkozás azután jutott az eszébe, hogy az egyik hónapban véletlenül azon kapta magát, hogy megevett 39 kebabot még idén. Ezután arra gondolt, hogy érdekes lenne kipróbálni, meddig tudja ezt tovább vinni. Az étkezését nem gondolja nagyon egészségtelennek, ugyanis a kebabban van hús, tészta és zöldségek is. De a jövőben is sok kebabot tervez enni, különösen azon a helyen, ahol az egyik fajtát róla nevezték el. Hosszú távon pedig az a vágya, hogy saját kebabozót nyisson.

Híreink a gyorskaják megunhatatlan világából:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top