nlc.hu
Trend

Szuperhősök és képregényfigurák díszítik a különleges sportcipőket

Így nézne ki a kedvenc szuperhősöd, ha sportcipő lenne

Egy grafikus különleges módon dolgozta fel a legnépszerűbb szuperhősöket.

A szuperhősfilmek népszerűsége a 2010-es években ért a csúcsra, üzleti szempontból pedig a mai napig rendkívül jövedelmező vállalkozás hasonló projektbe kezdeni, ha nem is a mozis bevételek, inkább a különféle ajándéktárgyak és játékok várható sikere miatt.

Ennek fényében szinte érthetetlen, miért nem csapott még le a lehetőségre egyik nagy sportcipőket gyártó cég sem, hiszen egy menő lábbeli és egy szuperhős „keresztezése” feltehetően valóságos aranybányát jelentene.

Szuperhősöknek tervezett cipőt egy designer

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Felismerte viszont a kombinációban rejlő népszerűséget Jeff Cole grafikus, aki megálmodta, hogy néznének ki például a Marvel-univerzum szuperhősei, ha sportcipővé alakulnának. Tervezett például egy Fekete párduc ihlette csukát, de megnézhetjük a főgonosz Thanos vagy épp a Galaxis őrzői mogorva mosómedvéje, Rocket által ihletett cipőket is.

A művész azonban nem csak a Marvel-univerzumában kalandozott, így készült cipőterv Batmanről, Pókemberről, Donald kacsáról, Mickey-egérről, a Grincsről, Hófehérkéről, de örülhetnek a Trónok harca, Spongyabob Kockanadrág, a Dragonball vagy épp a Minyonok rajongói is.

Egyetlen szépséghibája van csak a dolognak, a fenti videón látható cipőket sajnos egyelőre sehol sem lehet megvásárolni, de bízunk benne, hogy valamelyik márka előbb-utóbb valóra váltja a filmőrültek vágyait.

Még több cipő az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top