Otthon

Tudjuk, hogy erre vártál: érkezik a Csubakka-lépő az Adidastól!

A cég eddigi legbizarrabb lábbelije inkább a gyűjtőknek szól.

Most szeptemberben negyvenéves a Birodalom visszavág, amelyet a legtöbben a mai napig a legjobb Star Wars-filmként tartanak nyilván. (Igen, ilyen öregek vagyunk.) Ahogy ilyenkor lenni szokott, a legnagyobb márkák repülnek rá a témára, de amit az Adidas művel, az tényleg minden határon túlmegy – hogy jó vagy rossz értelemben, azt mindenki döntse el maga.

A gyártó négy pár, a film fontosabb szereplői által ihletett cipőt dobott a piacra, mindegyik limitált példányszámú, gyűjtőknek szánt darab. Cipősítették Lando Calrissiant, Boba Fettet, Han Solót, viszonylag ízlésesek is lettek. A Csubakka-lépő viszont ilyen lett:

Forrás: Adidas

Forrás: Adidas

A sorozat neve Rivalry Hi Star Wars Shoes, ha valaki keresné a boltokban; „sajnos” nincs hír magyar megjelenésről. Külön felhívnánk a figyelmet azonban a vuki tölténypántjára, amelyet nem spóroltak le a cipőről sem. A cipő október 22-én érkezik, nagyjából 55-60 ezer forintnyi összegért.

Forrás: Good Morning America

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top