nlc.hu
Trend

Pocskondiázták a fitneszmodellt, amikor szülés után posztolt

Így pocskondiázták a fitneszmodellt, amiért a szülés után posztolt

Csúnyán beleálltak, de lepereg róla, és tovább posztol. Fényképei sok nőnek adnak reményt.

Hat hónappal ezelőtt Emily Skye személyi edző és fitneszmodell életet adott a második gyerekének. A nőnek hatalmas, 2,5 milliós követőbázisa van az Instagramon, ezért nem meglepő, hogy kapott hideget-meleget, amikor a szülés után megmutatta a testét. Azóta is lehet őt követni, hogy miként szabadul meg a terhesség alatt felgyülemlett plusz kilóktól, és hogyan próbálja meg újra feszessé tenni a bőrét. Itt például 10 héttel a szülés után látható: 

Hétfőn például a következő szöveggel jelent meg egy poszt az oldalán. „A tested tönkrement. Túl sok a narancsbőr. Ha rád nézek, csak arra jó, hogy eszembe jusson, hogy nem szabad szülni.” Skye természetesen nem a saját gondolatait „vetette papírra”, hanem idézett egyet a negatív kommentek közül, melyek az egyik korábbi fotójához érkeztek. 

Miközben Skye azt mondja, hogy: „Sokkal fontosabb, hogy mit gondolok magamról, mint az, hogy egyesek mit gondolnak rólam. Szeretem a testem. Hálás vagyok a testemnek, hogy mit ki nem állt két terhesség alatt és a szülések után. Hálás vagyok, hogy bírta a strapát.”

A fitneszmodell a második gyereke születése óta folyamatosan közvetíti, hogy miként fogy, miként edz, hogyan próbálja ismét formába hozni magát. „Mindig megriaszt, amikor azt hallom emberektől, hogy problémáznak a külsejükön. Szeresd magad és a tested, még ha néha nem is könnyű. Időbe telik, mire rájössz, hogyan fogadd el magad, és hogyan tegyél az alakodért.”

Skye azt ígéri, hogy folytatja a beszámolót, igenis fog posztolni, és örül, hogy azért a többségnek inkább erőt ad, és csak kevesen vannak, akik górcső alá vennék, amiért az igazságot is kiposztolja. Ahogy azt december 14-én is tette: 

Mozogj!

Fotó: Emily Skye Instagram

Fotó: Emily Skye Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top