nlc.hu
Trend

Ponttyal pózoló modellek pikáns fotói

Hiánypótló: ponttyal pózoló modellek pikáns fotói láthatóak ebben a 2021-es naptárban

Szexi modellek, akik pontyokkal pózolnak ebben a 2021-es, elsősorban horgászoknak készült naptárban. Nem mindennapi ötlet, az biztos!

Megérkezett a 2021-es Carponizer naptár, ahol minden egyes hónapnál csinos modellek pózolnak nem mással, mint egy vagy akár több ponttyal. A képeket több héten keresztül készítették a Fishabil-tónál, hiszen nemcsak a szép lányokat kellett megválogatni a különleges munkához, hanem a halakat is, amiket először ki kellett fogni….

És íme a végeredmény:

A Hendrik Poehler, a naptár készítője elmondta: „A horgászat az egyik legnagyobb hobbi a világon, a Carponizer erotikus pontynaptár pedig meghódítja a világot.” Kifejtette: „A naptár két okból is népszerű – az ötlet nagyon különleges, de nagyon egyszerű. A legtöbb férfi imád horgászni, és a gyönyörű nőket is szereti, miért ne kombinálhatnánk a kettőt?”– mondta.

Hendrik azt is elárulta, volt, hogy egy képre több napot kellett várni, egyrészt, hogy a tökéletes lányok mellé tökéletes hal kerüljön és az időjárás sem volt mindegy.

Pontynaptár

Fotó: Unsplash

A 2021-es Carponizer Carp naptár online vásárolható meg, és kiskereskedelmi ára 16,99 font (körülbelül 6500 forint).

Még több horgászkaland az nlc-n:

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top