nlc.hu
Trend
Bridgerton divat: pasztell színek

Bridgerton-divat: pasztellszíneké a főszerep

Elbűvöltek A Bridgerton család sorozat kosztümjei? Remek apropó, hogy vigyél egy kis pasztell bájt az öltözködésbe.

Bár a tüllben és szanténban gazdag, virágos ruhácskákhoz még hideg van, nem kell nélkülöznünk a divatból a romantikát, ha elkapott minket a Bridgerton-láz. Még akkor sem, ha a kényelemé a főszerep. Térdig gázol a sorozat a pasztellszínekben, a finoman cizellált ékszerekben, hajdíszekben, ezeket pedig nyugodt szívvel beválogathatjuk télvíz idején is a napi outfitbe.

Inspirálódj a sorozatból

Egy kosztümös sikersorozatnak kijárnak a werkfilmek is, naná, hogy a sorozat készítői sem hagyták ki a ziccert, hogy külön videót forgassanak a pazar kösztümökről, azok tervezéséről, elkészítéséről. A Bridgerton jelmeztervezője egyébként az az Ellen Mirojnick, aki Sharon Stone emlékezetes ruháját tervezte az Elemi ösztönhöz, de ő dolgozott a Koktél, a Mi kell a nőnek? és a Demóna: A sötétség úrnője filmek kosztümjein is. Rajta kívül természetesen megszólal a főszereplőt, Daphne Bridgertont alakító Phoebe Dynevor és Golda Rosheuvel is, aki Sarolta királynét játssza, mindketten el voltak ájulva a legapróbb részletekig kidolgozott, fényűző ruháktól, a színek gazdagságától, a kelmék pazar felhozatalától. 

Tetszenek a sorozatban látott empire fazonú ruhák? Ismerd meg a történetüket is.

Bridgerton-színek a divatban

Ha kedvet kaptál a pasztellszínekhez, érdemes őket belevinni az öltözködésbe is néhány kiegészítővel, egy szép felsővel, pulóverrel. Néhányuk talán már van is a ruhásszekrényedben – ha így van, elő velük!  

1. Bővülő bézs-pink miniruha – Zara

2. Straszköves hajcsat – Parfois

3. Zaza Collection rovarokkal díszített nagylánc – PDPaola

4. Pasztell zöld, öves nadrág – Patrizia Pepe – Answear

 

Bridgerton divat: pasztell színeké a főszerep

5. Csipkés body – Intimissimi

6. Macaron sárga félcipő ezüst sarokkal – R.Polánski – ecipo.hu

7. Púderrózsaszín merevített táska – Mango

8. Halványlila kombinált kötött pulóver – Mango

Bridgerton-láz a köbön? Olvasd el ezeket is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top