nlc.hu
Trend

Kislányruhákat varr a tündéri apuka

Ez a tündéri apuka már 200 ruhát varrt a kislányának

Michael Gardner abban leli örömét, hogy kilencéves kislányának, Avanak tervez ruhákat, amiket aztán saját kezűleg el is készít. Fotókkal bizonyítjuk a fantasztikus kreativitását.

A 36 éves Michael Gardner még 2014-ben fedezte fel, hogy mekkora örömöt jelent neki, ha ruhákat varrhat, pedig akkoriban a kislánya, Ava még csak hároméves volt. Ahogy elkezdte a ruhák készítését, felfedezte, hogy a lányának hatalmas örömet okoz ezzel, ezért létrehozott egy Instagram-oldalt is Daddy Dressed Me néven – írja a boredpanda.

A küldetésem, hogy növeljem Ava önbizalmát, mert szeretném, hogy bízzon önmagában és a képességeiben. Én készítem a ruhákat, és Ava az én modellem

– foglalta össze a hitvallását a büszke apuka, aki nagyrészt YouTube-oktatóvideók segítségével tanult bele az otthoni ruhakészítés rejtelmeibe. Poénból sokszor saját magának is a lányáéhoz hasonló ruhát készít, hogy összeöltözhessenek. Eddig több mint kétszáz ruha készült, ezekből mutatunk most néhányat.

Tündéri apa-lánya párosok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top