nlc.hu
Trend

Új női parfümök 2021 tavasz

Angelina Jolie illata újrakeverve, a grófnőé átdolgozva – 10 parfümújdonság tavaszra

Különleges illatok köszöntik a tavaszt, mutatjuk a legújabb női parfümöket.

Hivatalosan is beköszöntött a tavasz, amikor nem csak téli ruhatárunkat cseréljük le fokozatosan, de parfümből is egyre inkább vágyunk a könnyedebb, légiesebb illatokra. Nem  hiába vannak téli és nyári illatok, mi több, a tavasz és ősz, mint átmeneti időszakok is saját karakterrel büszkélkedhet e tekintetben. Tudják mindezt a parfümmárkák is nagyon jól, nem véletlen, hogy az elmúlt időszakban sorra mutatták be új illataikat.

Sisley Izia La Nuit EdP

Sisley Izia La Nuit EdP

Sisley Izia La Nuit EdP

Sisley 2017-es parfümje, az Izia komolyabb, érettebb variánsa jelent meg, mely egy olyan rózsa illatjegyeit is tartalmazza, ami évente csak egyszer, egészen rövidke ideig virágzik. E különleges virág a Sisley-ház alapítója, Isabelle d’Ornano grófnő kertjében található, annak nem mindennapi illatjegye alakította annakidején az Izia illatot is, Amandine Clerc-Marie parfümőr pedig most a különleges rózsákból álló csokor jellegzetes illata köré építve alkotta meg a Sisley Izia la Nuit illatot. 

Fejjegy: bergamott, mandarin, fekete ribiszke, kardamon
Szívjegyek: frézia, magnólia, rózsa
Alapjegyek: labdanum, pacsuli, tölgymoha, ambrox, vanília

Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal EdP

Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal EdP

Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal EdP

Az új Eau de Parfum kirobbanó virágos kompozíció, ami a fehér virágok frissességével gyönyörködteti az érzékeket. Ragyogó, akár a napsugár, színjátszó üvegének holografikus lakkozása is ezt az üzenetet erősíti. Tartós illat, mely körbeölel, de nem tolakodó, igazi tavaszi-nyári kedvenc lehet.

Fejjegyek: mandarin, rózsabors, bergamot
Szívjegyek: írisz, ylang-ylang, narancsvirág, jázmin
Alapjegyek: kókusz, vanília, pacsuli

Giorgio Armani – Sí EdP Intense

Giorgio Armani – Sí EdP Intense

Giorgio Armani – Sí EdP Intense

A Sì Eau de Parfum Intense a klasszikus Sí EdP valaha volt legintenzívebb és egyben legkifinomultabb interpretációja, szándéka, hogy felfedje nőiességünk vakmerő oldalát. Az ikonikus Sí üveg ezúttal áttetsző, mély nude külső lakkozást kapott, melynek az alul körbefutó áttetsző, fekete bevonat ad parázsló hatást az intenzitásra és az eleganciára utalva.

Fejjegyek: feketeribizli nektár
Szívjegyek: rózsa, davana
Alapjegyek: pacsuli, benzoin

Tiziana Terenzi Orza

Tiziana Terenzi Orza

Tiziana Terenzi Orza

Különleges, niche illatújdonság, a virágos-gyümölcsös kompozíciót nők és férfiak számára egyaránt ajánlják. A Tiziana Terenzi egy olasz, családi parfümcég, mely kezdetekben illatosított gyertyákat készített, majd niche parfümök alkotására állt át. Paolo Terenzi parfümőr a harmadik generáció tagja, gourmand illata a Sea Stars illatkollekció része.

Fejjegyek: zöld alma, szilva, bogyós gyümölcsök, kókusz, orchidea, magnólia, mandarin
Szívjegyek: jázmin, rózsa, gyöngyvirág
Alapjegyek: karamell, maagaszkári vanília, pézsma, borostyán, benzoin, szantálfa

Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet EdP 

Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet EdP

Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet EdP

Új illatvariánssal jelentkezett a Guerlain, Mon Guerlain kollekciójuk bővült egy vibráló, ragyogó illatkompozícióval. Angelina Jolie, az illat nagykövete az arca ennek az újdonságnak is, a Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet EdP parfümben a levendula és vanília illatjegyek pezsgő körte és sambac jázmin illatjegyekkel keveredik.

Fejjegy: körte, mandarin, bergamott
Szívjegy: levendula, sambac jázmin, bazsarózsa
Alapjegy: szandálfa, tahiti vanília, fehér pézsma

Keresed a tökéletes parfümöt? Ezek voltak 2020 kedvenc illtai.

 

AVON HERSTORY Love Inspires parfüm

 

AVON HERSTORY Love Inspires parfüm

AVON HERSTORY Love Inspires parfüm

A Herstory illatcsalád legújabb tagja jelent meg, mely parfüm az önszeretet és az elfogadás aromáit elegyíti, hogy viselője számára önbizalmat kölcsönözzön. Egyedi, nőies illat, összehozza a jázmin érzékiségét az íriszvirág erejével és a praliné kényeztető alapjegyével.

Fejjegyek: jázmin, sárgabarack, mandarin
Szívjegyek: írisz, gardénia, brandy
Alapjegyek: praliné, borostyán, vetiver

4711 Acqua Colonia Limited Edition 2021

4711 Acqua Colonia Limited Edition

4711 Acqua Colonia Limited Edition 2021 – Bamboo & Watermelon és Goji & Cactus Extract

Az Aqua Colonia egy limitált kiadású illatpárral köszönti a tavaszt, két illatkompozíciója a természet erőteljes és jótékony hatású összetevőit egyesíti magában. A Goji & Cactus Extract egy izgalmas, energikus illatkeverék, melyben a goji bogyó erőteljes vörös elemei a kaktusz intenzív zöld kivonataival keveredik. Társa, a Bamboo & Watermelon egy lágyabb illat, amiben a világoszöld bambuszjegyek a görögdinnye édes aromájával alkot gyümölcsösen friss egységet.

Hamis parfümöt venni nem csak önbecsapás, de veszélyes is. Elmondjuk, miért.

Shiseido Ginza EdP

Shiseido Ginza EdP

Shiseido Ginza EdP

Öt év után jelentkezett új női parfümmel a Shiseido, a Shiseido Ginza EdP, ami a nőiességben rejlő kontrasztokat, sokszínűséget igyekszik illatjegyeivel megfogalmazni. Könnyedség, fény, törékenység épp úgy jellemzik, mint erő, és körültekintő szemlélet és szenvedély. A parfüm a híres tokiói városrész, a Ginza nevét viseli, utalván a márka múltjára, ugyanis 1872-ben ebben a kerületben nyílt meg az első Shiseido üzlet.

Fejjegyek: gránátalma, rózsabors
Szívjegyek: jázmin, magnólia, frézia, japán orchidea
Alapjegyek: hinoki fa, pacsuli, szantálfa

Paco Rabanne Olympéa Blossom EdP

Paco Rabanne Olympéa Blossom EdP

Paco Rabanne Olympéa Blossom EdP

Az Olympéa új változata üvegbe zárt virágcsokorként illatozik, igazi érzéki kompozíció, amire szépen utal az üveg díszítése is. Virágos- gyümölcsös illat, amely a vibráló és meglepetésszerű nőiesség szimbóluma. 

Fejjegyek: damaszkuszi rózsa, rózsabors 
Szívjegyek: feketeribizli, körte, sorbet
Alapjegyek: vanília, só, cashmeran, pacsuli

Ezek is érdekelhetnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top