nlc.hu
Trend

Oprah Winfrey szemüvege

Harry és Meghan interjúja óta rengeteg megrendelést kap egy kis svájci szemüveggyártó

Mindenki olyan szemüveget szeretne, amilyet Oprah Winfrey viselt a Harryvel és Meghannal készült interjún.
Oprah Winfrey

Múlt vasárnap került adásba az a nagy vihart kavart interjú, amelyet Harry herceg és Meghan Markle adott Oprah Winfrey-nek. A beszélgetésnek azonban lett egy váratlan következménye is.

A Götti nevű kis svájci szemüveggyártó vállalkozást elárasztották megrendelésekkel, miután a nézők megtudták, hogy Oprah Winfrey az ő szemüvegüket viselte az interjún.

A márkát 1993-ban alapította Sven Götti a Zürichi-tó partján fekvő kisvárosban, Wädenswilben. Kis mennyiségben készítenek szemüvegeket, havonta legfeljebb 10 ezer darabot gyártanak. Egy-egy szemüveg 360-450 euróba kerül.

Az Oprah Winfrey által viselt „OR02” nevű modellt azonban maga Sven Götti tervezte az amerikai tévés legendának. Két különböző verziót is csinált neki, de Oprah-nak annyira tetszettek, hogy mindkettőből vett, azóta pedig már rendelt vagy 20 darabot.

Oprah állítólag azért szereti a Götti szemüvegeket, mert a méretük ellenére könnyűek. Egyébként nem most viselt Göttit először, korábban Obamával, Lady Gagával, Dolly Partonnal interjúzott a svájci cég szemüvegében.

A legutóbbi interjú óta a világ minden tájáról kap megrendeléseket a 30 fős cég, főleg az Egyesült Államokból és Nagy-Britanniából, mert a vásárlók mindenképpen olyan szemüveget szeretnének, mint amilyet Oprah viselt.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: YouTube/CBS)

Az Oprah-interjú az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top