nlc.hu
Trend

15 éve növeszti a haját a japán Aranyhaj

15 éve nem vágta le a haját a japán Aranyhaj, elképesztően megnőtt

A japán Rin Kamble fekete haja jelenleg nagyjából 190 centiméter hosszúságú. Tulajdonosa a földön húzhatja maga után, ha kiengedi.

Rin húszéves kora körül fordult a buddhizmus felé, és ekkor érlelődött meg benne az elhatározás, hogy többé nem vágatja le a haját. Ahhoz azonban, hogy valakinek ilyen hosszú haja legyen, nem elég abbahagyni a fodrászhoz járást: speciális hajkozmetikumokra van szükség, hogy a haj növése ne álljon meg. Rin egy nagyrészt sáfrányt tartalmazó szert használ, és hajvasalóval gondoskodik arról, hogy a szer optimálisan a hajába jusson – írja a LadBible.

Rin Kamble, a japán Aranyhaj

Rin Kamble, a japán Aranyhaj

Az élő Aranyhaj egyébként táncosként dolgozik, és a haja szerinte egyrészt kifejezi az ázsiai nők szépségét, másrészt és a táncban is kifejezőeszközként tudja használni.

A hajam gyönyörű fekete, és szeretem, hogy általa kifejezhetem az ázsiaiak szépségét

– vallja. Elmondása szerint sok ember tetszését elnyeri, de akadnak, akik szörnyetegnek nézik emiatt. Vannak, akik még rajta is túltesznek.

Tippek hosszú hajhoz az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top