Trend

29 éve növeszti a haját, ami mostanra már csaknem 2 méter hosszú

Nem mindennapi hajkoronája miatt valódi Rapunzelnek nevezik a 34 éves ukrán nőt.

Sokan álmodoznak csodás, hosszú hajról, ám nem mindenkinek adatik meg, hiszen genetika kérdése is, hogy milyen típusú a hajunk és így meddig növeszthető.  Ebből a szempontból igazán szerencsésnek mondhatja magát az Ukrajnából származó Alena Kravchenko, akit valódi Rapunzelnek neveztek el, miután 1,8 méter hosszú hajáról posztolt képeit felkapták az egyik közösségi oldalon. A most 34 éves Alena 5 éves kora óta növeszti a haját anyja ösztönzésére.

„Anyám már a fiatalkoromtól kezdve a hosszú haj iránti szeretetét adta át nekem” – mesélte a Bored Pandának.

Noha az ilyen hosszú és gyönyörű tincsek gondozása időigényes tevékenység, Alena azt mondja, hogy ez nem olyan nehéz számára, mert nagyon szereti a haját, és öröm számára a vele való foglalkozás.

A Rapunzelnek is nevezett nő azt állítja, hogy haja egészségességének megőrzése érdekében soha nem használ hajszárítót és egyéb göndörítő és hajvasaló eszközöket, valamint nagy gondot fordít ápolására, melyhez természetes alapanyagú pakolásokat és különféle olajokat használ.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top