nlc.hu
Trend

Rozmaringos víz a gyors hajnövesztéshez

A csodaszer, amivel szupergyorsan megnövesztheted a hajad

Felejtsd el a drága kencéket, ezzel a házilag is elkészíthető spray-vel garantáltan dupla olyan gyorsan nő majd a hajad.
Így növeszd meg gyorsan a hajad

A félhavi fizetésed simán rámegy a különböző szérumokra, olajokra, gélekre és egyéb hajnövekedést ígérő extra drága termékekre, de gyakorlatilag semmilyen hatását nem láttad még egyiknek sem? Akkor kapaszkodj meg, mert egy egyszerű növény, ami minden konyhában megtalálható, sokkal hatékonyabb, mint az összes többi cucc, amit eddig a tincseidre kentél. Ez pedig nem más, mint a rozmaring

A Healthline szerint a rozmaringban található carnosic sav a tanulmányok alapján gyógyítja a szöveteket és idegvégződéseket, így felfrissítheti a fejbőr idegeit is, ezáltal serkentve a hajnövekedést. Sőt, a növény igazi védőpajzsot jelent a hajhullás ellen is! Alopeciában szenvedő betegeken próbálták ki a belőle készült olajat, akik sikeresen visszanövesztették az elvesztett tincseiket. De neked nem muszáj külön ilyen olajat beszerezned, a rozmaringos víz ugyanis ugyanígy működik. És otthon is könnyedén megcsinálhatod. Ehhez a TikTokon találtunk egy szuper receptet, amit most veled is megosztunk, hiszen csak három egyszerű lépés az egész! 

  1. Forralj fel egy fazékban vizet. 
  2. Adj hozzá friss rozmaringot és mentát (ez szintén igazi hajnövesztő csodaszer), és főzd 30 percen át.
  3. Hagyd kihűlni, szűrd le, majd töltsd egy palackba, amit spray-ként használhatsz. 

Ezután naponta kétszer fújj a fejbőrödre a keverékből, és hagyd megszáradni a levegőn.

@marenxolson

#rosemarywater #rosemaryoil #hairgrowth #hairgrowthtips

♬ Crazy – Patsy Cline

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top