nlc.hu
Trend

29 éve elhagyott gyűrű

29 éve elhagyta a gyűrűjét, most kapta vissza

Kerékcsere közben elhagyta a gyűrűjét 1992-ben, a megtaláló most akadt a tulajdonos nyomára a Facebookon.
Elveszett gyűrű

Amikor a Kentucky államban élő Rex Moorman motorja lerobbant 29 évvel ezelőtt, a férfi egy érettségi gyűrűt talált az út szélén.

A gyűrűbe bele volt gravírozva a tulajdonosa neve, Gordon Lee Smith, és hogy a Bullit Central Középiskolában végzett 1987-ben. Ám hiába kereste az ékszer tulajdonosát az iskolán keresztül, a telefonkönyvben, nem talált rá. Így a gyűrű évekre egy fiókba került.

Moorman nemrégiben regisztrált a Facebookra, és eszébe jutott, hogy talán ismét megpróbálhatná megkeresni a gyűrű tulajdonosát. Végül sikerült megtalálnia a közösségi oldalon azt a Gordon Lee Smitht, aki annak idején elveszítette a gyűrűt.

A férfi elmondta, hogy nagyon fontos volt számára a gyűrű, mert az apjától kapta annak alkalmából, hogy a családban ő volt az első, aki leérettségizett. Az ékszert 1992-ben hagyta el, amikor kereket cserélt a kocsiján, de titokban tartotta, hogy már nincs meg a gyűrű.

A két férfi nemrégiben találkozott, és Moorman visszaadta Smithnek a gyűrűt, ami még mindig tökéletesen passzolt az ujjára. A férfi jutalmat szeretett volna adni a becsületes megtalálónak, de Moorman elutasította.

(UPI)

(Kiemelt kép: Facebook/Wanda Owens Wilkerson)

Még több előkerült gyűrű:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top