Trend

Egy 8 éves ukrán kislány Instagram-oldalán posztol arról, hogyan randizik a 13 éves fiújával

Mindezt az édesanyja engedélyével teszi.
modell, ukrajna, kislány

Ukrajnában egy 8 éves modell az Instagramon számolt be kapcsolatáról, ami érthető módon nagy port kavart, és a gyermekvédelem részéről kérdéseket vetett fel.

Milana rendszeresen bemutatja követőinek, hogyan tölti idejét a párjával, Pasa Pay 13 éves bloggerrel. 

A Kárpátinfo hírei szerint a lány anyja engedi gyermekének, hogy „élje a személyes életét”, sőt fotókat is közzétesz a „párról”.

A 8 éves lány és a 13 éves fiú „kapcsolatára” reagált Mikola Kuleba, a gyermekjogi ombudsman felháborítónak tartja az esetet.  Elmondása szerint ezzel kapcsolatban a rendvédelmi szervekhez fordult.
„Amint szombaton megtudtam, milyen anyagok találhatók a közösségi hálózaton, azonnal a Belügyminisztériumhoz, a Legfőbb Ügyészséghez és a kiberrendőrséghez fordultam az ilyen anyagokra adott megfelelő válaszért. Ma már hivatalosan is a rendvédelmi szervekhez és a szociális szolgálatokhoz fordultam” – mondta Kuleba, és emlékeztetett arra, hogy e történet szereplőinek milliós a követőtábora a közösségi hálózatokon, amely kimondottan káros a követőikre nézve.

„Ez ösztönözheti más tizenéveseket ugyanerre a cselekvésre. Arra ösztönözheti a fiatal lányokat és fiúkat, hogy bizonyos szexuális magatartást ábrázoló, ilyen jellegű videótartalmakat és fényképeket készítsenek, és terjesszenek érvényesülésük érdekében, hogy megszerezzék a hasonló korosztályú tinédzserek támogatását. Ami engem illet, ez a jövőben a szexuális erőszak számának növekedéséhez, valamint a pedofília eseteihez vezethet” – magyarázta az ombudsman.

Szerinte az államnak, a társadalomnak és a sajtónak kategorikusan reagálnia kell az ilyen esetekre – írja a Podrobnosztyi.ua.

Fotó: Instagram

(KárpátInfo)

Amikor a saját szülei jelentenek veszélyt a gyerekre:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top