nlc.hu
Trend
Kihívta a rendőröket a szomszéd ruhája miatt

Kihívta a rendőröket a szomszéd ruhája miatt

A szexi öltözete miatt ráhívta a rendőröket a nőre a szomszédja.
Rendőrautó sziréna

Kihívta a rendőröket egy nő Amerikában, mert szerinte a szomszédja „nem megfelelő” ruhát viselt az utcán. Erről az érintett szomszéd, Rovi Wade számolt be a TikTokon.

Egy videóban mesélte el, hogy éppen egy új anyagot készített a TikTokra, amihez szakadt farmer rövidnadrágot, rövid topot, térdig érő csizmát és szegecses nyakörvet viselt.

Ekkor a Karen nevű szomszédja odament hozzá, és megfenyegette, hogy kihívja a rendőröket az öltözete miatt, mert gyerekek is vannak az utcán.

Rovi Wade nem hitt a fenyegetésnek, ezért igencsak meglepődött, amikor megjelentek a rendőrök.

A videón a rendőröknek elmondja, hogy rendesen fel van öltözve, a szomszéd csak nem szereti a stílusát, és „az ő teste miatt érzi megsértve magát”. Neki viszont joga van ahhoz, hogy itt legyen és szexi legyen, így ezután is így fog tenni. „Nem tudom, mit várt önöktől, mit tegyenek” – mondta a rendőröknek.

A videót eddig több mint 12 milliószor játszották le, a kommentelők pedig imádták a nő reakcióját. A többség egyetért vele abban, hogy az emberek azt viselnek, amit akarnak, ez nem az iskola, itt nincs dress code.

(Kiemelt kép: Pixabay/Diego Fabian Parra Pabon)

Ruhák miatt riasztott rendőrök:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top