nlc.hu
Trend

Arnold Schwarzenegger mentheti meg a bolygót a földönkívüli inváziótól

Schwarzeneggert választanánk vezetőnek egy UFO-invázió esetén

A testépítő-színész-politikus jelezte, készen áll a feladatra, ha úgy hozná az élet.

Csodálatos felmérést végeztek Nagy-Britanniában, amelyben arról kérdezték az embereket, hogy egy földönkívüli támadás esetén kire bíznák a bolygó vezetését – írja a TMZ.

A kétezer ember megkérdezésével végzett kutatás egyértelmű eredményt hozott: a britek többsége Arnold Schwarzenegger kezébe adná az irányítást. A második hely Will Smith-nek jutott, aki már a Men in Black – Sötét Zsaruk, illetve a Függetlenség napja című filmekben is megmutatta, hogy nem retten meg néhány földönkívülitől.

Schwarzenegger mentheti meg az emberiséget a földönkívüliektől

Arnold Schwarzenegger már jelezte, hogy ha szükség lenne rá, vállalja a bolygó védelmét (Fotó: Getty Images)

Az első ötbe két további színész és egy érdekes kakukktojás is bekerült: a harmadik hely Sir David Attenborough-é lett, őt Bruce Willis és Tom Cruise követik. Szorosan a nyomukban Harrison Ford jár, aki Han Solóként jó pár ellenséges földönkívülit intézett már el, mögötte pedig Sigourney Weaver jön, aki az Alien-filmekkel írta be a nevét örökre a sci-fi történetébe.

Meglepő módon Weavert nem más követi a sorban, mint a volt amerikai elnök, Donald Trump, ami alighanem csak valami vicc lehet, hiszen a botrányos elnöksége során Trump megmutatta, hogy egy golfkocsit se nagyon tud elvezetni, nemhogy egy egész bolygót. A britek ennél kevesebb bizalmat szavaztak saját kormányfőjüknek: Boris Johnson miniszterelnök csak a 12. helyet tudta megszerezni. A jelenlegi amerikai elnök Joe Biden csak a 20. pozícióban van, őt saját alelnöke, Kamala Harris előzi.

Arnold Schwarzenegger a TMZ cikke szerint reagált is a felmérés eredményére, azt írta: „köszönöm az embereknek a belém fektetett bizalmukat. Készen állok az emberiség szolgálatára.”

GIF

Jöhet tehát az UFO-invázió, Arnold megvéd mindenkit!

Még több UFO az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top