nlc.hu
Trend

Egyre több a maszknélküli ember az utcákon

Minden eddiginél több a maszk nélküli ember az utcákon – figyelmeztet az operatív törzs

Rekordmennyiségű bírságot szabtak ki a rendőrök a maszkot nem viselőkre. A tavaszi időjárás hatására egyre több a maszk nélküli az utcákon.

A jó idő nem hatott jól a magyarok maszkviselési hajlandóságára, legalábbis erre lehet következtetni az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján elhangzott adatokból. A rendőrök összesen 739 emberrel szemben intézkedtek a maszkviselési szabályok figyelmen kívül hagyása miatt. A legkirívóbb eset Kiss Róbert alezredes szerint az volt, amikor egy szlovák állampolgárságú férfi az M3-as metrópótlón a buszkordonon átmászva leköpte a sofőrt, és maszkot sem viselt. A férfit a rendőrség előállította – derül ki az infostart összefoglalójából.

Egyre többen veszik le a maszkot az utcákon (fotó: Getty Images)

Egyre többen veszik le a maszkot az utcákon (Fotó: Getty Images)

Néhány vállalkozás korai nyitással is próbálkozott. Pécsett a rendőrök lecsaptak egy fodrászatra, melyben négy ember tartózkodott, és ugyancsak Pécsett ütöttek rajta egy panzióban tartott születésnapi bulin, melynek kilenc résztvevője volt.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top