nlc.hu
Trend

IKEA reakciója a nyitásra

Az IKEA ma még nem nyit, előbb biztonságossá teszi az áruházait

Pedig többen várják a nyitást, sokak szerint ugyanis az IKEA online rendelése nem zökkenőmentes.

Orbán Viktor tegnapi bejelentése szerint megvan a 2,5 milliomodik beoltott, így a kormány által meghatározott feltételek mellett szerdától újra nyithatnak a boltok. Az IKEA még kivár, a Möbelix bútoráruház kedd késő délután már be is jelentette: szerdától új nyitvatartási idővel várja a vásárlókat – vette észre a hvg.hu.

Még nem nyit az IKEA

Budapest, 2020. augusztus 1. Az IKEA áruház épülete a XIV. kerületi Örs Vezér téren (Fotó: MTVA / Bizományosi: Róka László)

„Jelenleg felkészítjük áruházainkat arra, hogy a lehető legbiztonságosabban megnyissuk azokat. Hamarosan tájékoztatunk arról, hogy mikor, milyen biztonsági intézkedésekkel nyitjuk meg áruházainkat” – olvasható az IKEA oldalán.

Kedves vásárlónk! Jelenleg felkészítjük áruházainkat arra, hogy a lehető legbiztonságosabban megnyissuk azokat....

Közzétette: IKEA – 2021. április 6., kedd

A kommentek között sokan kritizálják a döntést, egyesek szerint volt idő arra, hogy biztonságossá tegyék az áruházakat, ráadásul többen is írják, az online rendelés sem zökkenőmentes, hasznos volna a neten megrendelt áru személyes átvételét lehetővé tenni.

És persze volt olyan is, aki a boltzárások miatt kialakult tömegnyomor óta már-már klasszikussá váló szólással élt:

Elfogyott a kanapénk! Már nagyon mennénk.

Kapcsolódó cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top