nlc.hu
Trend

Beszámoló a Covid-intenzívről

Túlélte a koronavírust egy lélegeztetőgépen lévő hétgyermekes édesanya

A koronavírustól súlyosan megfertőződött asszony az isteni gondviselésnek hálás a megmenekülésért.

A mélyen vallásos, 47 éves Tóthné Wiktora Viktória az isteni gondviselésnek hálás a koronavírusból való felépüléséért, hiszen százak imádkoztak érte egyszerre, és hét gyereke is hazavárta. Az intenzív osztályon töltött két hétről sincs emléke a ködösen elmosódó, folyamatos rémálmokon kívül – írta meg a nő történetét a Blikk.

Túlélte a koronavírust egy lélegeztetőgépen lévő hétgyermekes édesanya

Képünk illusztráció (Munkában a Jósa András Oktatókórház Covid intenzív osztályának dolgozói (Fotó: MTI / Balázs Attila)

„Február végén kezdtem lebetegedni a lányommal csaknem egy időben. Az első tesztem negatív lett, de napról napra rosszabbul lettem” – idézte fel Viktória a Blikknek.

Mentők együtt vitték el anyát és lányát, a nőnek kétoldali tüdőgyulladása lett, és az intenzív osztályra került. A nő a lapnak beszámolt arról, végig rémálmai voltak, úgy érezte, valami vagy falaki fogva tartja, ő pedig csak várta, hogy eljön érte a férje és megmenti. „Időn kívüli volt ez az egész, mint az álmok, csak ebből a lidércnyomásból két hétig nem volt ébredés” – meséli.

Viktória március 25-én térhetett haza családjához, ám még kímélnie kell magát, nehogy visszaessen.

„Csak gyenge vagyok, de más bajom nincs. Hogy is lenne, ha egyszer folyamatosan úszom a boldogságban. Nem tudom, miért lettem a Jóisten eszköze, én csak Tóthné Viki vagyok Szombathelyről” – mondta el a lapnak.

Személyes koronavírus-történetek az nlc-n

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top