nlc.hu
Trend

Nyomtatott virágokkal díszített hajak

Ha ez a hajfestés jövője, boldogan állunk elébe

Ha egyszer majd mindenki számára elérhető lesz Alexis Ferrer módszere, új szintre léphet az önkifejezés.

Alexis Ferrer, a barcelonai székhelyű stylist és fodrász évek óta dolgozik azon, hogy digitálisan nyomatott mintákkal teljesen új perspektívákat nyisson a hajfestésben. Minden akkor kezdődött, amikor egy szépségipari cég felkérte, hogy álmodjon meg számukra olyan frizurákat, amelyekhez olyan technikát kell használni, amire korábban nem nagyon volt példa.

Alexis Ferrer nyomatott mintáira azóta a divatvilág is felfigyelt, ő pedig tovább finomít a módszerén. 

Ugyan Instagram-oldalán a legfrissebb fotók között olyan frizurákat látni, amelyeken gyönyörű nyomatott virágoké  a főszerep, korábban készített olyan frizurákat is, amelyeken a klasszikus horrorfilmek női főszereplőinek arcmása volt látható.

Módszerének lényege állítása szerint a művészet és a technológia találkozása, és igen, nehezebb szépen kivitelezni a hajnyomtatást, mint amilyennek a végeredmény alapján látszik. Előfordul, hogy két hónapon át kellett dolgoznia azon, hogy a minták kellően élethűek legyenek. 

(via Oddity Central)

Hajfestés

Fotó: cottonbro/Pexels

A hajfestés megannyi árnyalata:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top