nlc.hu
Trend

Búvár mentette meg a jegygyűrűt

Jegygyűrűt talált a búvár a folyó mélyén, és végül a tulajdonos is meglett

Kiderült, hogy a férfi már kutakodott a folyóban, de nem találta az ékszert. Véletlenek sora, hogy végül visszakerült a gyűrű a tulajdonosához.

Karl Bly amerikai búvár egyszer már bekerült a hírekbe, amikor 2020-ban talált egy műlábat egy folyóban, és visszajuttatta a tulajdonosához, és most újfent nagyot ment. Mint azt a UPI is megírta, a férfi a Sacramento folyóba ömlő American Riverben búvárkodott, és talált egy aranygyűrűt. „Azt aligha lehetett megállapítani, hogy mióta volt ott, hogy mondjuk csak egy napja, vagy egy éve” – nyilatkozta Bly, aki zsákmányát kiposztolta a Facebookra, és nem sokkal később jelentkezett nála Adam Papini, hogy ő az, aki elvesztette a jegygyűrűjét. A férfi elmondta, hogy ő is kereste a gyűrűt, de sajnos nem járt sikerrel. „Miután elhagytam, elmentem a búvárboltba, vettem egy pipát, és kutattam a folyóban múlt héten, de nem találtam. Ennek ellenére bíztam benne, hogy egyszer még előkerül.” 

Bly és Papini személyesen találkoztak, hogy a búvár visszadhassa a gyűrűt. „Egész életemben emlékezni fogok erre a történetre, sőt a gyerekeimnek és az unokáimnak is mesélni fogom” – kommentálta a sztorit Papini.

Néhány kilométerrel odébb is történt valami hasonló: 

jegygyűrű

Illusztráció / Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top