nlc.hu
Egészség

Malőr az esküvőn, a búvár oldotta meg

Beesett a tóba a jegygyűrű, de egy búvár felhozta a kavicsok közül

A feleség azt mondta: ezt a sztorit biztosan sokszor elmesélik majd születendő gyerekeiknek.

A Lake Tahoe-nál (azaz a Tahoe-tónál) tartotta az esküvőjét Andrew és Marlee Kent, mikor is a vőlegény elővette a jegygyűrűt a stégen, és mielőtt menyasszonyának ujjára húzta volna, elejtette, a gyűrű pedig a stég rései közt a vízbe pottyant.

Marlee megjegyezte, hogy addig a pontig az esküvőjük maga volt a tökéletesség. „Egy szemernyi problémánk nem volt. A történtek előtt éppen azon gondolkoztam, hogy nincs az az esküvő, ahol ne lenne valami bökkenő.”

Képünk illusztráció / Fotó: Unsplash

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Marlee elmondta a CBS13-nak, hogy el sem hitte, ami történik. „Mennyi ennek az esélye?” –  tette hozzá Andrew, aki elhatározta, hogy beugrik a tóba, de az eskető ezt megtiltotta neki, helyette befejezték a szertartást. Marlee eközben magában azt mantrázta, hogy valahogy meglesz az a jegygyűrű, hogy visszaszerzik, és a Facebookon írtak is a tónál lévő búváregyesületnek. Az egyesület alapítója, Phil Abernathy másnap a páros segítségére sietett, és felhozta a gyűrűt a tóból. Abernathy fél órát kutakodott a kavicsok közt, mire megtalálta az ékszert, Marlee pedig megnyugodott. „Hálás vagyok, hogy meglett a gyűrűm, másrészről: ezt a sztorit biztosan sokszor elmeséljük majd a gyerekeinknek.”

Ékszersztorik: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top