Trend

Az első afrikai származású nő, aki a Playboy címlapján szerepel

Irene Malin modell és tévés személyiség lett az első afrikai származású nő, aki a Playboy címlapján szerepel.
playboy, Irene Malin

Veronika Marx  fotós kérte fel, hogy pózoljon a cseh Playboy címlapján, ezzel ő lett az első afrikai származású fekete nő, aki feltűnik a nyuszis magazin borítóján.

A 41 éves modell 4 hónappal a fotózás előtt hozta világra újabb, közös gyermeküket, akit a kanadai olajmágnással, Sam Malinnal már nagyon vártak.

Irene 20 éves korában adott életet első gyermekének, és azóta sikeres modellkarriert épített. Ma is aktívan modellkedik, mindemellett nyolc gyermeket nevel a férjével. Bevallása szerint már régóta vágyott arra, hogy a Playboy címlapján szerepelhessen.

Felmerül a kérdés, hogyan tartja ilyen bomba formában magát a nyolcgyermekes anya. „Figyelem, mit eszem – hiszem, hogy az vagy, amit eszel –, és vigyázok arra, hogy miből mennyit teszek a tányéromra. Szeretem a turmixokat – állandóan új turmixrecepteket találok ki… a férjem turmix királynőnek hív” – mondta a KentOnline-nak, hozzátéve, hogy a tánc és sok testmozgás az Ingress-apátságban (itt él a családjával)és  a rohangálás a gyerekek után karban tartja. 

 „Rajtam kívül más fekete nők is voltak Playboy címlaplányok, mint például Naomi Campbell, aki az egyik ikonom és akivel korábban dolgoztam is együtt” – nyilatkozta a Daily Starnak az egykori Miss Kamerun.

(Daily Star, KentOnline)

Fotó: Instagram

Még több inspiráló nő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top