nlc.hu
Trend

Divattipp: Virágos ruhák és kiegészítők

Flower power! 10 virágos ruha és kiegészítő, hogy ráhangolódj a jó időre

Szuper divatdarabokat mutatunk, csupa virágos csodát, amik csak úgy tobzódnak a színekben, és nagyon nőiesek.

Örök kedvenceinkre, a virágos ruhákra és kiegészítőkre gyűjtöttünk össze néhány divattippet. Hisz bárhogy is nézzük, május az már majdnem nyár, ráadásul nyitva vannak a kávézók, a cukrászdák, úgy tűnik, végre minden újra adott, hogy élvezzük barátaink társaságát egy finom süti mellett, és fürdőzzünk a napsütésben. Vagy csak sétálgassunk, fagyizzunk, nézelődjünk, etessünk kacsát a vízparton – és még sorolhatnám, mennyi program és lehetőség áll előttünk, hogy kiélvezzük a jó időt. 

A matchy-matchy divatos! Egyrészes ruha helyett választhatunk ugyanolyan mintás felsőt és szoknyát is, az összhatás így is nagyon jó lesz.

A matchy-matchy divatos! Egyrészes ruha helyett választhatunk ugyanolyan mintás felsőt és szoknyát is, az összhatás így is nagyon jó lesz (Fotó: Getty Images)

Adjuk meg a módját a dolgoknak, vegyünk fel egy szép ruhát, dobjunk fel egy könnyed sminket, csináljunk frizurát, és hajrá, irány a belváros!

Virágos street style

Gyönyörű virágos ruhák közül válogathatunk, próbáljunk fel többet is, hogy megtaláljunk a fazonban és színekben is leginkább megfelelőt.
Megnézem
Összes kép (4)

Butikmustra – virágos ruhák

Kukkants be a szekrényedbe, biztosan van neked is egy szép virágos ruhád vagy felsőd, ami éppen tökéletes a következő kimozdulós alkalomra. Ha azonban úgy érzed, ráférne ruhatáradra egy kis frissítés, mutatunk néhány virágos divatszépséget, amikkel biztosan nem nyúlsz mellé, hisz a virágos minta sosem megy ki a divatból.

1. Pink kötött kardigán virágmintákkal – Zara

2. Hímzett bőr baguette táska – Coach

3. Rózsaszín százszorszép spacer klip charm – Pandora 

virágos ruhák és kiegészítők4. Margarétás, vékony pántos papucs – Mango

5. Virágos csőtop és bővülő fazonú midi szoknya – H&M

6. Zöld alapon virágos overál fodros vállrésszel – Reserved

7. Bikinifelső és -alsó – F&F

virágos ruhák

8. Virágos vödörkalap – Medicine – Answear

9. Virágos ruha övvel – Van Graaf – Apriori

10. Átlapolt szabású overall virágos mintával – Artista

Hangolódjunk a jó időre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top