nlc.hu
Trend

TikTok-videó a has növekedéséről egy nap alatt

Nem hízol, csak napközben megnő a hasad: brutálisan őszinte videó

Azoknak szól, akik azt hiszik, egy nap alatt képesek meghízni.
Puffadás

Nem véletlenül népszerű Jeni Honeyman brit fitneszguru, aki jenfit_uk néven közöl rövid ismeretterjesztő videókat a TikTokon: azt mutatja meg, amit a legtöbb „kollégája” szeretne eltitkolni. Most például azt mutatja be (természetesen a saját testén), hogy mi történik a hasunkkal egy nap alatt.

@jenfit_uk

Normalise bloating – Our bodies are natural and beautiful💙 #bodyimage #positive #fyp #bodypositive #positivebody #bloating #bloatingisnormal #blostin

♬ ily (i love you baby) – Surf Mesa

Rengeteg fogyni vágyó embertársánál okoz súlyos testképzavart, hogy a hasuk sokkal nagyobb este, mint reggel – ezt az ember hajlamos úgy értékelni, hogy képes volt egy nap alatt meghízni. Erről persze szó sincs: a has egyszerűen megnő napközben, ehhez még puffadni sem kell, elég elfogyasztani a megfelelő ételmennyiséget és a napszakonként egy-egy liter vizet. És persze edzeni. Jeni videója a kommentekből ítélve hiánypótló, sokan írták, hogy nem is tudtak róla, mennyire szükségük volt arra, hogy ezt lássák.

A kiemelt kép illusztráció, forrás: Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top