nlc.hu
Trend

Pásztor Anna koronavírusos volt

Pásztor Anna elmesélte, hogy milyen tünetekkel vészelte át a koronavírus fertőzést

Az énekesnő egy hosszúra szabott Instagram videóban mesélt a tapasztalatairól, és hogy akkor már érezte, hogy baj van, amikor zenekarának a dobosa súlyosan megbetegedett.

“Öt napig észre sem vettem, hogy kovidos vagyok, volt két negatív gyorstesztem, így azt gondoltam, a fejfájás és a pici tünetek, mint a hőemelkedés, izomgyengeség, hogy a szemem fájt, a csontjaim fájtak és a szédülés azért van, mert jön a tavasz. Nem nagyon törődtem vele, mentem a dolgomra, táncoltam, énekeltem. Egészen addig, amíg 28 éves dobosunknak nagyon magas láza lett, pozitív lett a tesztje. Akkor elmentem én is, és kiderült, hogy covidosak vagyunk – meséli a nemrég a szüléseiről is őszintén valló Pásztor Anna egy videóban a közösségi oldalán. – Amikor megtudtam, hogy covidos vagyok, hirtelen harminc-negyven százalékkal romlott minden, a közérzetem, az állapotom” Kiderült, hogy Pásztor Anna környezetében még négy másik ember lett beteg.

A teljes videó itt tekinthető meg: 

(Kiemelt kép: Pásztor Anna Instagram

Sztárok és a koronavírus: 

Pásztor Anna elmesélte, hogy milyen tünetekkel vészelte át a koronavírus fertőzést

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top