nlc.hu
Trend

Szujó Zoltán az új munkájáról mesélt

Szujó Zoltán az új munkájáról mesélt

Neve a Forma-1 közvetítésekkel forrt össze, most a TV2-n a Ninja Warrior Hungaryben láthatjuk majd Till Attila és Lékai-Kiss Ramóna mellett.

A Vasárnapi Blikk készített interjút Szujó Zoltánnal, aki a Ninja Warrior Hungaryben egy teljesen új szerepben próbálja ki magát. Karrieréről elmondta, hogy hasonlít Palik Lászlóéhoz. „Engem az emberek a sportközvetítésekkel, azon belül a Forma–1-gyel kötnek össze. Ez tény. Korábban persze dolgoztam reggeli műsorban, vezettem nagyszabású show-műsort, ha emlékszik még a Dominó-napra, és mindig motoszkált bennem, hogy egy ilyen nagyszabású sportvetélkedőt szívesen vezetnék. Ha úgy vesszük, Palik Laciéra kísértetiesen hasonlít a pályaívem – mondta Szujó, aki a Ninja Warriort Lékai-Kiss Ramónával és Till Attilával vezeti, utóbbi ökörködéseit nagyon bírja. – Ő egy impulzív ösztöntelevíziós, ugyanakkor egy rendkívül jó kolléga. Le kell követni, és ez nem könnyű, hajlamos túlpörögni, de közben folyamatosan figyel arra, aki mellette áll. Labdákat dob fel, poénokat készít elő, és nagyon élvezem a közös munkát vele. 18 éven át csináltam a Forma–1-et, és már nagyon hiányzott valami más impulzus, újszerű, és ezt most megkapom.”

Szujó Zoltán, Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila, a Ninja Warrior műsorvezetői / Fotó: TV2

Szujó Zoltán, Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila, a Ninja Warrior műsorvezetői (Fotó: TV2)

Szujó Zoltán az utóbbi egy évről is beszélt. „A koronavírus kimondatott velünk egy csomó olyan dolgot, ami régóta talán ott motoszkált, de nem mertünk foglalkozni vele. Mi hosszú ideje próbálunk már itthon úgy élni, hogy kevésbé terheljük a természetet, mert a családdal, a feleségemmel, a gyerekeimmel nagyon szeretjük azt. Rengeteget túrázunk és kutya kötelességünknek érezzük, hogy vigyázzunk erre. Csak nem fogalmaztuk meg ennyire egyértelműen, de nekünk is van háztájink, komposztálónk, csak nem volt egy olyan műsor, hogy ezt rólam tudják. (…) Én felásom a kiskertet, a feleségem utasítására. Vannak fűszernövények, zöldségek, sok bogyós gyümölcs.”

A műsorvezetőnek két macskája és egy kutyája is van, az eb Bernie, aki a Forma-1 atyjáról, Bernie Ecclestone-ról kapta a nevét. 

Ha már szóba került Palik László, van egy exkluzív interjúnk vele: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top