nlc.hu
Trend

Fürdőruhák alma alkatúaknak

Ilyen fürdőruhát hordj, ha alma alkatú vagy!

Az alma alkat a legkevésbé sem zárja ki a kétrészes fürdőruha viselését, de az egyrészes dresszek és a tankinik között is találhatsz előnyös fazonokat. Mutatjuk.

Ha a has-derék, csípő vonalában vagy a legerősebb, te is az alma alkatúak közé tartozol. Elmondjuk, milyen fürdőruhák a legelőnyösebbek az ilyen típusú formákhoz.

Magas derekú alsók

Kétrészes fürdőruhából a legjobb választás a magas derekú, küldök vonalát is takaró, egyszerűbb szabású alsó,  kebleket kiemelő felsőrésszel. Ezek a retró stílusú szettek a nőies formákat hangsúlyozzák, némileg leszorítják a hasat és vékonyabbnak mutatják a derekat, így összességében a homokóra irányába viszik el az alma alkatot.

Fürdőruhák alma alkatúaknak

Lelőhelyek: Swimsuits For All/H&M

Alakformáló

Az egyrészes fürdőruhák közül a trükkösen hajtogatott, ráncolt, bandeau és/vagy alakformáló darabok jó választások lehetnek, ezek ugyanis a kritikus pontokon tartást adnak a testnek, így az keskenyebbnek és formásabbnak tűnik. Ha telt keblekkel rendelkezel, bátran válassz kivágottabb modellt, ha viszont kisebb mellmérettel áldott meg a természet, szuperül fognak állni a keresztpántos darabok. 

Fürdőruhák alma alkatúaknak

Lelőhely: Swimsuits For All

Sötét és világos

Sötét-világos kontrasztokban is érdemes gondolkodnod, ezekkel ugyanis optikailag rengeteget lehet „csalni”. Szóba jöhetnek olyan fürdőruhák, melyeknek a mellrésze világos és/vagy mintás, míg a mell alatti rész egyszínű és sötét, de működnek azok a modellek is, ahol a középső rész hosszában hangsúlyos, oldalt viszont sötét panelek keretezik. Mindkét verzió nyúlánkabbnak és keskenyebbnek mutatja a felsőtestet, kisebbnek a hasat.

Fürdőruhák alma alkatúaknak

Lelőhely: Swimsuits For All

Csíkok

Optikailag szintén rengeteget korrigálhatsz csíkokkal. Köztudomású, hogy a hosszában futó csíkozás ránézésre vékonyít és magasít, de szóba jöhetnek a enyhén ferdén futó csíkok is. Hibátlan megoldás az is, ha a csíkok a mell vonalában átlapolva vagy széltében futnak, onnantól lefelé viszont hosszában vagy ferdén, ez ugyanis a mellrészre helyezi a hangsúlyt. 

Fürdőruhák alma alkatúaknak

Lelőhelyek: Swimsuits For All/H&M

Bővülő tankini

Alma alkatúként a megfelelő szabású tankinik is a barátaid lehetnek. Olyan fazont válassz, melynek a felsőrésze a mell vonalában szűk és/vagy mélyen dekoltált, onnan lefelé viszont laza, bővülő. Ez a szabás diszkréten elrejti a hasat és a vastagabb derekat, a mellekre és a lábakra irányítva. a figyelmet.

Fürdőruhák alma alkatúaknak

Lelőhely: Swimsuits For All

Még több tipp alma alkatúaknak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top