nlc.hu
Trend

Chippendale show a szentesi megyeházán

Erotikus chippendale show-t tartottak a szentesi megyeházán, botrány lett belőle

Forró hangulatú programon vehettek részt a Múzeumok Éjszakáján a szentesiek.

Forró hangulatú programon vehettek részt a Múzeumok Éjszakáján azok a szentesiek, akik a Hot Man Dance erotikus chippendale táncshow-ján pezsgő mellett múlatták az időt a patinás megyeháza udvarán – írja a Blikk. Csakhogy nem aratott osztatlan sikerült az előadás, a fideszes képviselő ugyanis igencsak kiakadt azon, hogy a jobbikos vezetésű önkormányzat ezt a történelmi helyszínt, ha csak két és fél órára is, de átengedte egy ilyen fülledt hangulatú esztrádműsornak.

Botrányt kavaró Chippendale show Szentesen

Fotó: Hot men dance Instagram

„Nem vagyok prűd, és már szeretnék túllépni az egészen, de legbelül mélyen felháborít az eset” – nyilatkozta a lapnak Kovács János fideszes önkormányzati képviselő, aki szerint a formabontó show-műsor idejére a helyi kiállításnak be kellett zárnia, és az ottanra meghirdetett Múzeumok Éjszakája programot áthelyezték a rendezők egy másik helyszínre.

A polgármester máshogy látja: a telex.hu-nak elmondta, hogy egyetlen önkormányzati intézménynek sem volt köze a szervezéshez azon túl, hogy a Szentesi Művelődési Központ érvényes bérleti szerződéssel kiadta a szervezőknek a helyszínt. Hozzátette azt is, hogy a show helyszíne, a megyeháza udvara nem is a múzeum területe.

A Hot Man Dance tulajdonosa, Timár Péter táncos szerint az attraktív és speciális műsorunknak igen jó volt a visszhangja, ráadásul az eseményről másfél hónapja tudni, kint vannak a plakátok, folyt a jegyek árusítása.

Négy évvel ezelőtt ugyanez a társulat a  Zsolnay Kulturális Negyed fenntartójánál is próbálkozott, aki először rábólintott az előadásukra, majd amikor nyilvánvalóvá vált számára, hogy a Hot Men Dance nevű magyar táncos formáció valójában egy chippendale show-t adna elő az egyik koncertteremben, inkább visszamondta az eseményt.

Szexi férfiak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top