nlc.hu
Trend

Íme 2020 legszexibb férfija, a People magazin szerint

Michael B. Jordan a legszexibb férfi a People szerint

Gyerekszínészként kezdte, ma pedig már a legnagyobb sztárokkal forgat együtt.

A Fekete párduc sztárját, Michael B. Jordant választotta a legszexibb férfinak idén a People magazin. Jordan egymást követően a harmadik fekete színész, aki az évente odaítélt elismerést elnyerte. 2018-ban Idris Elba, tavaly pedig John Legend kapta a legszexibb férfi címet a People magazintól.

A 33 éves sztár a keddi bejelentéshez annyit fűzött hozzá, hogy „kellemes érzés”, és ez egy olyan klub, amelybe szívesen tartozik.

Michael B. Jordan gyerekszínészként kezdte pályafutását olyan amerikai tévésorozatokban, mint az All My Children. A hollywoodi áttörést A megálló című film hozta meg számára 2013-ban. 2015-ben a Creed: Apolló fiában kapott szerepet, három évvel később pedig a Fekete párducot alakító – idén tragikusan fiatalon elhunyt – Chadwick Boseman ellenfelét játszotta a nagy sikerű képregényfilmben.

Michael B. Jordan lett a világ legszexibb férfija

Jordan a harmadik fekete színész, akit a legszexibb férfinak választottak (Fotó: Getty Images)

Jordan a hollywoodi sokszínűség szószólója, produkciós cége elsőként vezetett be a olyan irányelveket, amelyek előírják, hogy a produkciók változatos színészgárdát és stábot foglalkoztassanak. A színész idén vette fel a kapcsolatot a Color of Change nonprofit antirasszista szervezettel, amellyel közösen antirasszista tartalmú és feketéket ábrázoló történeteket akarnak megfilmesíteni.

A színész egyébként a People magazin pénteken megjelenő dupla kiadásának címlapján is szerepel.

További cikkeink a film és a mozi világából:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top