nlc.hu
Trend

Fürdőruhák oszlop alkatúaknak

Ilyen fürdőruhát hordj, ha oszlop alkatú vagy!

A fiúsabb oszlop alkat is kifejezetten nőiessé tehető egy-egy jól megválasztott fürdőruhával. Mutatjuk a legideálisabb fazonokat.

Ha a vállad, a derekad és a csípőd nagyjából egyforma széles, az oszlop alkatúak közé tartozol. Elmondjuk, hogy ebben az esetben milyen fürdőruhafazonok a legelőnyösebbek a számodra.

Push-up

Az oszlop alkat velejárója leggyakrabban a kicsi vagy legfeljebb közepes mellméret. Ha szeretnéd, hogy a kebleid nagyobbnak tűnjenek, a push-up hatású, illetve merevítős felsőrésszel ellátott bikinik lehetnek a segítségedre. Alsórészből ugyanakkor érdemes kisebb méretű, magasabban sliccelt változatot választani. Egy ilyen összeállítás a kebleket és a csípőt is kerekebbnek, a derekat vékonyabbnak, összességében pedig nőiesebbnek mutatja az alkatot.

Fürdőruhák oszlop alkatúaknak

Lelőhelyek: Women’ Secret, H&M

Fodrok

Legyen szó akár egyrészes, akár kétrészes fürdőruháról, a fodros mellrész mindenképp előnyös. Az ilyen díszítés magára vonja a figyelmet,  lágyítja a megjelenést, ezenfelül pedig formásabbnak is mutatja a felsőtestet. A legszerencsésebb, ha a felsőrész kivágása mindemellett háromszög alakú.

Fürdőruhák oszlop alkatúaknak

Lelőhelyek: H&M, Women’ Secret

Megkötős

Oszlop alkathoz szuper választás minden olyan fürdőruha, melynek az alsórésze oldalt, a csípő vonalában megkötős, esetleg fűzős, hiszen így ez a testrész kissé szélesebbnek tűnik. Még jobb, ha a fűzős, megkötős megoldás valamilyen formában a felsőrészen is visszaköszön. 

Fürdőruhák oszlop alkatúaknak

Lelőhelyek: H&M, Mango

Magas combkivágás

A nyolcvanas-kilencvenes évek stílusát idéző, magas combkivágású úszódresszek szuperdivatosak idén és bizony senkinek sem állnak annyira jól, mint az oszlop alkatúaknak. Egy ilyen szabású fürdőruhában ugyanis a csípő szélesebbnek, a derék pedig vékonyabbnak tűnik, ennél a testalkatnál pedig éppen erre a hatásra célszerű törekedni.

Fürdőruhák oszlop alkatúaknak

Lelőhelyek: Tezenis, H&M

Derékkivágás

A derék vonalában kivágott egyrészesek, illetve trikinik is kifejezetten ideálisak a fiús alkatúaknak, hiszen ezek a fazonok a mellek és a csípő vonalát szélesítve, ránézésre a homokóra sziluett irányába tolják el az alkatot.

Fürdőruhák oszlop alkatúaknak

Lelőhelyek: H&M, Tezenis

Még több divattipp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top