nlc.hu
Trend

94 évesen viselt először menyasszonyi ruhát

70 évvel esküvője után viselt először menyasszonyi ruhát

Unokája segítette valóra váltani a 94 éves hölgy álmát.

Az alabamai Birminghamben élő 94 éves Martha Mae Ophelia Moon Tucker 1952-ben ment férjhez, ám fekete nők még nem vásárolhattak esküvői ruhaszalonokban, így a nagy napon egy tengerészkék ruhát viselt. Nemrégiben, amikor az unokájával, Angela Strozierrel éppen az Amerikába jöttem című filmet nézte, az idős hölgy az esküvői jelenet alatt elárulta, hogy élete álma, hogy felpróbálhasson egy menyasszonyi ruhát. Strozier úgy döntött, hogy valóra váltja nagymamája álmát, és néhány nappal később el is látogattak egy helyi ruhaszalonba, ami óriási élmény volt Martha számára.

„El sem tudom mondani, mennyire különleges élmény volt. Régóta szerettem volna már felpróbálni egy menyasszonyi ruhát. Olyan volt, mintha újra az esküvőmre készülnék. Legszívesebben le sem vettem volna a ruhát, de sajnos nem volt más választásom, pedig nagyon csinos voltam benne” – mesélte.

Martha Mae Ophelia Moon Tucker 1975-ben veszítette el férjét, Lehman Tuckert. A házaspárnak négy gyermeke született, és az idős hölgy azóta tizenegyszeres nagymama, tizennyolcszoros dédmama és van egy ükunokája is.

(via FoxNews)

esküvői ruha

Fotó: Pexels/Los Muertos Crew

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top