nlc.hu
Trend

Hivatalosan is kolbászológus lett Fülöp, a kutyus

Hivatalosan is kolbászológus lett Fülöp, a kutyus – képek

A sok nyomasztó hír mellett, itt egy cukiság.
Fülöp, diploma, vakvezető

A Blikk szúrta ki Fülöpöt, a vakvezető kutyust, aki egy diplomaosztóhoz illően, csokornyakkendőben és fekete kalapban jelent meg az ELTE Bölcsészettudományi Karán. Ahogy a gazdája, Móricz Máté mondta, a négylábú segítőből hivatalosan is kolbászológus lett. A kutya Máté legnagyobb támaszává vált: gazdájával együtt járnak boltba, munkába, közösen nyaralnak, sőt, Máté kedvéért a szénfekete labrador még az iskolapadba is beült.

Fülöp méltóságteljesen, csendben ülte végig az egyetemi órákat. Bár Máté azért azt elárulta, hogy segítője az órák nagy részében elaludt a lágy dallamokra, főleg a kóruspróbákon szundított nagyokat. Fülöpnek egy virtuális naplója is van a Facebookon.

Itt olvashatunk a diplomaosztóról is:

Hosszú évek kitartó egyetemre járása meghozta eredményét!
Végre megkaptam diplomámat, amiért annyit dolgoztam! Ezúton szeretném megköszönni Máténak, hogy mindennap elkísért és támogatta továbbtanulásomat. Persze, nem felejtem a sok kekszet és simit sem, amit tanáraimtól és szaktársaimtól kaptam” – írja Fülöp, Egy korábbi posztjában pedig arról értekezik, hogy mennyire sokat kellett dolgoznia a szakdogán.

Fotó: Fülöp fotója

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top