nlc.hu
Trend

Gyerektartásért perelte magatehetetlen volt feleségét

Szívszorító: gyerektartásért perelte magatehetetlen volt feleségét egy somogyi férfi

Bármikor jöhet a végrehajtó.

Elvált szülőknél – jó esetben – természetes, hogy mindkét fél beszáll a gyereknevelés költségeibe. Erre azonban képtelen az a Katalin nevű nő, aki már nyolc éve fekszik magatehetetlenül, egy agyi fertőzés miatt – írja a Blikk. Ennek ellenére volt férje gyerektartásért perelte be, ez pedig – bármilyen furán is hangzik – jogszerű, mivel a szülők gyerektartási kötelezettségei minden mást megelőznek.

Ahogy a Blikknek nyilatkozó szakember mondta: az éber kómában fekvő, magatehetetlen nő a saját jóléte rovására is köteles fizetni azt a több mint négyszázezer forintos tartozást, ami összegyűlt az évek során.

Gyerektartásért perelte magatehetetlen volt feleségét egy férfi

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Katalin nyolc évvel ezelőtt esett át egy műtéten, hogy egy jóindulatú daganatot eltávolítsanak az agyából. A beavatkozás után azonban egy kórházi fertőzés miatt került éber kómába. Azóta nem tud beszélni, mozogni, csupán a szemével tudja követni a körülötte zajló eseményeket. 

A nőt édesanyja ápolta az elmúlt években, aki a lapnak elmondta, lánya exférje a tragédia után magához vette a pár közös gyerekeit, azóta pedig egyáltalán nem engedi nekik, hogy az anyjukat láthassák, sőt, még a nagyszülői láthatásra sem vitte el soha a gyerekeket.

Egyetlen halvány reménysugár pislákol a család előtt: egy különleges barcelonai kezelés, amellyel talán segíthetnének Katalinon, ez azonban rengeteg pénzbe kerül, így a család most adományokat próbál gyűjteni, hogy az anyuka legalább valamennyit visszanyerjen korábbi önállóságából.

További friss híreink:

  • Győzike új vállalkozásáról mesélt a Szerencsekerék vendégeként
  • Érzéketlen fotó miatt magyarázkodhatott Shane Tusup
  • A 63 éves Sütő Enikő alakját a huszonévesek is megirigyelnék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top