nlc.hu
TV-sztárok

Hosszú Katinka volt férje és edzője meggondolatlan fotót töltött fel az Instagramjára

Érzéketlen fotó miatt magyarázkodhatott Shane Tusup

Ezért sem árt egy picit gondolkodni, mielőtt bármit megosztunk magunkról a közösségi oldalakon.

Hosszú Katinka volt férje és egykori edzője, Shane Tusup egy vidám fotót szeretett volna megosztani a követőivel Instagramon, a mutatvány azonban nem egészen úgy sült el, ahogy az amerikai sportoló tervezte – írja a Bors Online.

Tusup ugyanis egy olyan képet töltött fel a képmegosztó oldalra, amelyen az látható, hogy a vonatsínen áll, a fotó alá pedig azt írta: „mivel az élet olyan, mint egy gyorsvonat, hagyom, hadd jöjjön!”

A kommentelők azonnal jelezték, hogy nem annyira értékelik a dolgot. Shane Tusup figyelmét többen felhívták rá, hogy egy ilyen képpel meggondolatlan, felelőtlen cselekedetekre ösztönözheti fiatal követőit, ráadásul a kép érzéketlen azokkal szemben, akik vonatbaleset, vagy más, hasonló ok miatt vesztették el valamelyik családtagjukat, rokonukat. 

Szerencsére az úszóedző nem állt neki magyarázkodni, hanem nyilvánosan bocsánatot kért mindenkitől az Instagram-storyjában.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot.

Korábbi cikkeink Shane Tusupról:

Shane Tusup meggondolatlan fotót posztolt

Shane Tusup a FINA Úszó Világkupán (Fotó: smagpictures.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top