nlc.hu
Trend

A John Lewis már most bemutatta a 2021-es karácsonyi dekortrendeket

A John Lewis bemutatta az idei év karácsonyi trendjeit

A karácsonyi reklámjairól ismert brit áruházlánc ezzel megnyitotta az idei ünnepi felkészülés időszakát.

A John Lewis áruházlánc neve egyet jelent a megható karácsonyi reklámfilmekkel, amelyeket izgatottan várnak az ünnep rajongói. A cég idén egyelőre még nem mutatta be a soros kisfilmjét, azonban a mai napon közzétette az idei évre jósolt karácsonyi dekorációs trendeket – írja a Metro brit napilap. 

A cég designerei különféle, a természet által ihletett stílusokat találtak ki, amelyekkel a vásárlók feldíszíthetik majd a karácsonyfáikat. 

Ahogy Jason Billings-Cray, a John Lewis karácsony-specialistája a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a pandémia során sokakban felerősödött a természet iránti vágy és sokkal inkább megtaláljuk a szépséget a minket körülvevő természetben. 

Íme a John Lewis idei karácsonyi trendjei

A természet ihlette a John Lewis idei karácsonyi dekorációit (Fotó: John Lewis)

„A szélfútta tengerpartoktól a csobogó folyókon át, felfedeztük a színeket és érzéseket, amelyek inspirációt nyújtottak a tavalyi év során” – tette hozzá a szakember.

Ennek megfelelően a cég karácsonyi dekorációi különféle természeti jelenségekre utaló neveket kaptak: Snow Mountain (havas hegység), Gemstone Forest (drágakövek erdeje), Copper River (rézfolyó), Blush Coast (piruló part), de szerepel köztük a fényes város (Luxe City), az ünnepi mezők (Festive Fields), illetve egy különleges, Technicolour Supernature nevű kompozíció is. 

Még több karácsony az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top