nlc.hu
Trend

Prezentációban árulta el a szüleinek, hogy sztriptíztáncos

PowerPoint prezentációban árulta el a szüleinek, hogy sztriptíztáncos

A szülők meglepően higgadtan és pozitívan reagáltak, miután a lányuk prezentációban ismerte be, hogy sztriptíztáncosként dolgozik.
PowerPoint prezentációban árulta el a szüleinek, hogy sztriptíztáncos

Egy fiatal amerikai nő különleges módon árult el egy nagy titkot a szüleinek. Ahelyett, hogy egy őszinte beszélgetés során bökte volna ki, egy PowerPoint prezentációban közölte velük, hogy sztriptíztáncosként dolgozik.

A Lex nevű nő leültette a tévé elé a szüleit, és mielőtt felfedte volna titkot, tisztázta, hogy nem egy rossz dologról fogja fellebbenti a fátylat. Előzetesen elmondta, hogy nincs veszélyben, nem terhes, hanem éppen ellenkezőleg: olyasmit árul el, ami azt jelenti, hogy „tehetséges, menő és erős”.

Majd a következő slide-on jött a beismerés:

Sztriptíztáncosnő vagyok! A rúdon táncolok egy sztriptízbárban és imádom!

Az egészről pedig videó is van:

@mildwestsami

@lex1898 is WILD😩 Jokes aside our parents are the literal best, my mom said “I’m surprised how proud I am” 🥺😭😭 ##hotgirlshit ##getthatbagsis

♬ original sound - Mild West Sami

Miután elárulta, hogy mivel foglalkozik, rátért a gyakran ismételt kérdésekre, tisztára mint egy munkahelyi preziben. Elmondta, hogy a klub, ahol vetkőzik, nagyon barátságos, nem a bűnözés és a drogok melegágya, a munkája pedig csak a táncról szól, szexmunkáról szó sincs. Azt is hozzátette, hogy ez élete legjobb munkája.

A szülők meglepően higgadtan és pozitívan fogadták lányuk beismerését, az anyja pacsizott vele, az apja pedig megtapsolta.

(LadBible)

(Kiemelt kép: TikTok/mildwestsami)

Sztriptíztáncosok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top