nlc.hu
Trend

Divatos női kabátok őszre - 2021

Poncsók, pufik, műszőrmék – 7 nőies kabáttrend őszre

Mutatjuk, mit viselj, ha túllépnél a farmerdzsekin és ballonkabáton.

Az őszi szezon alapdarabjai a ballonkabát és a farmerdzseki. Ismerjük, szeretjük őket, legtöbbünknek biztosan van is otthon valamelyik a fogason. Ám könnyen lehet, hogy már unalmas a bézs trencskó, és jó lenne valami csinosabb a denimnél – de mi? Milyen kabátot válasszunk, ami divatos, kényelmes, és jól kihasználható? Erre adunk most tippeket, mutatjuk az őszi kabáttrendeket.

Poncsók, köpenyek

Divatos női kabátok őszre - 2021
Megnézem
Összes kép (3)

Az átmeneti kabátok helyett egyből ajánlunk egy divatos alternatívát, jelesül a poncsók és köpenyek meghatározta trendet. A könnyű felöltők sikkes változataiként futott fel népszerűségük, amit az sem ellensúlyoz, hogy olykor plédszerűen hatalmas poncsókkal találkozhatunk. Szövet és kötött változatban is mutatósak, a natúr színeket csak úgy vonzzák, és az sem baj, ha némi rojt is díszíti a szélüket. Igazán elegáns választások, némi bohém sikkel fűszerezve. 

Bőrkabátok

Divatos női kabátok őszre - 2021
Megnézem
Összes kép (3)

Tartja magát a (mű)bőrkabátok divatja, amik a ballonkabátok nagy riválisai lehetnek az őszi szezonban. A klasszikus fazon több tervezőnél is vidám színeket kapott, kék, zöld, de akár sárga változatban is megtaláljuk, persze szigorúan az alap fekete és barna mellett. Ha már van ilyen őszi kabátod, feltétlenül keresd elő, szettjeidet szépen a nőies irányba fogja eltolni. Persze ettől még a sneaker maradhat, a sportos és elegáns darabokat keverni továbbra is érdemes. 

Steppelt kabátok

A pufidzsekik közül már tavasszal is kitűntek a steppelt változatok, amik továbbra is divatban lesznek. A blézerfazonoknak kifejezetten mutatós extrát nyújt a négyzetrácsos varrásminta, de egy egyszerűbb vonalvezetésű kabát is látványosabb lesz. A trend mégis időtállónak tűnik, ha rá esik a választásotok, nem kell majd aggódni, divatozási szempontból abszolút sokszezonos kabátra tesztek szert.  

Műszőrmés gallérú kabátok

A kétezres évek divatja visszatért, jól jelzi ezt a műszőrmegallérok feltűnése is. Ismét ér szerelembe esni e trenddel, és szövetkabátból olyat választani, melyet látványos műszőrme rátétek ékesítenek. Ha egy tanácsot elfogadtok, azért válasszatok olyat, melyről e kiegészítők lecsatolhatók, hogy majd a trend múltával is szívesen viseljétek kabátotokat.   

Oversize pufidzsekik

Divatos női kabátok őszre - 2021
Megnézem
Összes kép (3)

A pufidzsekikből divatos minden, ami a szokványostól eltérő fazont képvisel, legjobb példák erre az oversize típusok. Szívbaj nélkül mi lehetünk Gru, a divat szempontjából egyáltalán nem gond, ha olybá tűnünk, mint aki a tundrára készül. Ha szeretjük az egyedi, különc divatmegoldásokat, ezzel a trenddel feltétlen érdemes lepacsizni, máskülönben inkább lépjünk vissza kettőt és álljunk meg a steppelt kabátoknál. Ők is extrák, de nem ennyire extrovertált módon.

Műszőrmék és teddyk

Megnézem
Összes kép (3)

Ahogy majd megyünk bele a télbe, a műszőrme kabátok is egyre inkább reflektorfénybe kerülnek a divat színpadán. A szezonok óta népszerű trend továbbra is jelen lesz, hosszú és rövid szőrű, vagy a bolyhos, teddy változatok mindegyike topon van. Lehetnek élénk színűek, vagy mindig jó feketék, csak stílusunk dönti el, melyik mellett tesszük le a voksot.

H&M

H&M

Irhakabátok és irhadzsekik

Megnézem
Összes kép (3)

A műszőrme kabátok alternatívái lehetnek a műirha kabátok, a klasszikus aviátor fazon mellet akár hosszított változatban is hordhatjuk. Esetükben az ujjvégeknél, gallérnál, illetve a varrásoknál megjelenő bolyhos belső rész az, ami karaktert ad nekik, és amitől szépen belesimulnak a műszőrme gallérok és teddy kabátok közé.

Mást is tartogat az ősz divatfronton

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top