nlc.hu
Trend

Sminkalap zsíros, tág pórusú bőrre a MAC-től

Sminkes újdonság a zsíros, tág pórusú bőr igényeire szabva

A MAC-nél jelent meg a sminkalap, aminek ígéretei több mint csábítóak.

Izgalmas darabot találunk az MAC őszi újdonságai közt, már persze akkor, ha zsíros vagy kombinált bőrünk van, és sikerült tág pórusokat is nyernünk a genetikai lottón. A MAC Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control Primer úgy segít tökéletesebbé tenni az arcszínt, hogy egész nap csökkenti a pórusok láthatóságát, szabályozza a bőr olajtermelését és a ragyogást, valamint akár hat órán át egységes bőrképet biztosít, ráadásul 12 órán keresztül tartóssá is teszi a sminket.

MAC Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control Primer

MAC Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control Primer

A formulája bársonyos, púderpuha kivitelének köszönhetően pedig szinte súlytalannak tűnik a bőrön, olajmentes kialakítása izzadság- és nedvességálló, ami ragyogást szabályozó komplexet, valamint laktobionsavat (ami egy gyengéd PHA savfajta), algakivonatot és mogyorót tartalmaz.

Mivel primerről, azaz sminkalapról van szó, a hidratálást követően, az alapozó előtt kell felvinni a bőrre, ezt tehetjük szivaccsal vagy ecsettel, de valójában ujjbegyeink is tökéletesen megfelelnek e feladatra. A fölé felvitt alapozó tartósságát növeli, nem pereg le, és a bőr mattítását is szépen végzi.

Ez is érdekelhet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top