nlc.hu
Trend

Leteszeltük: szempillaspirálok

Eredményhirdetés: Nagy Szempillaspirál Teszt

17 szempillaspirált teszteltünk, köztük van az új kedvenced is.

1500 forintostól a 12500 forintosig 17 márka szempillaspirálját teszteltük az elmúlt hetekben. Pontoztuk, mennyire ívelik, hosszítják a pillákat, figyeltük, hogy a dúsító hatás nem pereg-e le pillanatok alatt, és azt is, mennyire kényelmes a használata a termékeknek. Íme, az eredmények.

L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara Dúsító Szempillaspirál

Első benyomás: Tetszett, hogy nagyon elegáns, különleges a designja, a rosegold szín megnyerő volt. A spirál feje elég hosszú, végigér a pillákon, és egy húzással befesti azokat.

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: Idővel kicsit sok festéket vett fel a feje, erre érdemes figyelni és lehúzni róla, hogy ne kenjük össze véletlenül a szemhéjat vele. Ez a pár hét használat alatt aztán nem változott, tartotta magát az állaga. Elég volt kétszer áthúzni vele a pilláimat, amiatt is, mert kicsit összeragadtak a pillák tőle. Viszonylag lassan szárad, erre figyeljünk, ha ezt használjuk. Szépen ívelte a szempillákat már egy rétegben is.

L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara Dúsító Szempillaspirál

L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara Dúsító Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 5

Szempillák szétválasztása (1-5): 3

Szempillák ívelése (1-5): 4

Szempillák hosszítása (1-5): 4

Szempillák dúsítása (1-5): 3

Használata az alsó pillasoron (1-5): 5

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 4

Tartósság: Nap végére hajlamos volt picit elkenődni, nem túlzóan, sok szempillaspirálnál tapasztaltam már ezt, ez sem volt kirívó.

Lemosás: Kétfázisú micellás vízzel nagyon könnyen lemosható volt.

Erőssége: A design meggyőző volt és nagyon szépen ívelte a pilláimat.

Amire figyeljünk: Kell neki időt hagyni, hogy megszáradjon, ezt bele kell számolni a reggeli készülődés idejébe. 

Maybelline Lash Sensational Sky High Szempillaspirál

Első benyomás: A csomagolása tetszik, figyelemfelkeltő, látványos, a spirál feje pedig szuper, az egyik legjobb, amit eddig használtam.

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: Elég volt kétszer átmenni vele a szempilláimon, sőt, valójában egy réteg is elég lett volna. Amit ígért, azt betartotta, az amúgy is nagyon hosszú szempilláim még hosszabbak lettek vele. Sajnos a dúsítás már ennyire nem működött, és nekem kissé csomósodott is, bár ez idővel valamivel csökkent, de nem teljesen. Jobb lett volna, ha picit kevesebb festéket vesz fel a spirál feje.

Maybelline Lash Sensational Sky High Szempillaspirál

Maybelline Lash Sensational Sky High Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 5

Szempillák szétválasztása (1-5): 2

Szempillák ívelése (1-5): 5

Szempillák hosszítása (1-5): 5

Szempillák dúsítása (1-5): 2

Használata az alsó pillasoron (1-5): 3

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 3

Tartósság: Nagyon tartós, ezzel semmi hiba nem volt. Nem mozdult, épphogy csak egy nagyon picit, ha izzadtam, de az sem pandaszem volt, hanem pár pötty a szemöldököm alatt. Ez is inkább csak amiatt, mert tényleg nagyon hosszúak a szempilláim.

Lemosás: Micellás vízzel többszöri törölgetéssel jött le, inkább szemfestéklemosót javaslok hozzá.

Erőssége: Hozta azt, amit ígért, valóban extrán hosszúak lettek a szempilláim.

Amire figyeljünk: Jobb lett volna, ha kevesebb festéket vesz fel és kevésbé ül rá a pillákra.

Artistry Studio™ NYC Edition 3 az 1-ben dúsító szempillaspirál 

Első benyomás: Letisztult, minimalista a tubus designja, maga a spirál feje hosszúkás, elég nagy, hogy könnyen sminkeljünk vele. Kialakítása kézre áll, praktikus, kényelmes.

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: Tökéletes mennyiséget vett fel a spirál feje a festékből, könnyű volt felvinni a pillasorra. Elég volt kétszer átfesteni. A kefe tökéletes abból a szempontból, hogy nem folyik a festék, szépen különválasztja a pillákat, de kevéssé ível és dúsít. Mindennap használom már pár hete és ugyanolyan jól teszi a dolgát, mint első alkalommal. 

Artistry Studio™ NYC Edition 3 az 1-ben dúsító szempillaspirál 

Artistry Studio™ NYC Edition 3 az 1-ben dúsító szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 4

Szempillák szétválasztása (1-5): 4

Szempillák ívelése (1-5): 2

Szempillák hosszítása (1-5): 2

Szempillák dúsítása (1-5): 3

Használata az alsó pillasoron (1-5): 5

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 5

Tartósság: Nem pereg, nem potyog, nem folyik le, nekem meg sem mozdul egész nap.

Lemosás: Ahhoz képest, hogy milyen tartós a pillákon, aránylag könnyen lejön olajos sminklemosóval.

Erőssége: Könnyű kezelni, tartós, nem pereg le és tökéletesen felveszi a festéket, szépen szétválasztva a pillákat.

Amire figyeljünk: Aki dúsításra és ívelt pillákra, drámai tekintetre vágyik, annak kevésbé ajánlom, egyébként tökéletes.

essence Double Trouble Extra Black Szempillaspirál

Első benyomás: Nagyon szép, csajos a külseje, kifejezetten tetszik az élénk pink szín. Kialakítása szuper, abszolút kézre áll, a fej egyik fele kicsit sűrűbb és homorú, a másik pedig ritkább és domború, ez nagyon tetszett.

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: Épp elegendő a festékmennyiség, amit felvesz, nem nehezedik el tőle a szempillám és viszonylag gyorsan meg is szárad, így ha csak gyorsan felkenjük, mielőtt megyünk valahova, nem okoz gondot. 1-2-szer elég áthúzni vele, de pár óránként azért nem árt, ha újrahúzzuk, egyébként viszonylag tartós. Nekem az tetszett a legjobban, hogy szétválasztotta a szempilláimat és nem egy csomóban állt össze. Láthatóan hosszabbak is lettek tőle, és ezáltal nyitottabbá vált a tekintetem. Mivel vízálló, nem jött le még akkor sem, amikor kicsit megdörzsöltem a szememet, viszont pár óra után kicsit halványodik a színe.

essence Double Trouble Extra Black Szempillaspirál

essence Double Trouble Extra Black Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 4

Szempillák szétválasztása (1-5): 5

Szempillák ívelése (1-5): 4

Szempillák hosszítása (1-5): 5

Szempillák dúsítása (1-5): 5

Használata az alsó pillasoron (1-5): 4

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 5

Lemosás: Micellás vízzel mostam le, nem volt vele gond, könnyen lejött.

Erőssége: Kézre állt a kialakítása, könnyű használni és nagyon szép pillákat varázsoltam a segítségével.

Amire figyeljünk: Az egyetlen negatívum, hogy szerintem többször kell spirálozni egy nap.

Catrice Lash Changer Volume Szempillaspirál

Első benyomás: Nagyon tetszett a metálos rózsaszínes-lilás színvilág. Nagyon jó volt ránézni a szép borításra, szívesen pakoltam a táskámba a terméket, mert nagyon menőn néz ki. Minőségi érzete van, pedig ez egy drogériás darab, mégis nagyon luxushatást kelt. Pont a kedvenc kefetípusom lapult a dobozban, azaz a hosszú, egyenes szárú, a keféje a vékonytól a vastagabb felé szélesedő sörtés. Sok más formájú, például görbített, műanyag sörtés, pici fejű szempillaspirált próbáltam már, de az én szemformámra és a pilláimra ez a változat válik be a legjobban. 

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: Kicsit sok festék van a kefén még most is, pedig már használom néhány hete, így egy-két simításnyit le kell szednem mindig belőle. Legalábbis nekem, mert én nem szeretem annyira az erős festékréteget a pilláimon. Amúgy próbáltam úgy is, hogy nem szedtem le a festéket, és úgy sem okozott póklábhatást, de nekem túl sok volt a festék a pilláimon és nem tetszett annyira az összhatás. A felesleg leszedése után viszont könnyedén lehetett használni a kefét, néhány húzással elegendő festék ment a pillákra. Nagyon könnyű volt vele dolgozni. Egyáltalán nem kellett sokszor átfesteni vele a pillákat, egyszer, maximum kétszer húztam végig rajtuk és elég drámai hatást értem el vele, pedig nekem nincsenek alapból hosszú pilláim. Emiatt is örültem, hogy szép ívet csinált és szépen hosszabbította a szempilláimat. Látványos hatást biztosít még úgy is, hogy én nem használok szempillagöndörítőt. A szempillákat viszonylag szépen szétválasztotta, talán annyi hátránya volt, hogy a sok festék miatt a szétválasztás közben még több festék jutott a pillákra, így kicsit összetapadtak itt-ott. Viszont miután lehúztam a festéket többször és rájöttem, hogy ez a termék csínja, már nem volt gondom ezzel. 

Sokat járok edzésre, direkt kipróbáltam, hogyan bírja az izzadást, mert nem vízálló a termék, és nagyon jól helytállt. Sokszor törölgettem az arcomat törölközővel, és a szememet is, de nem mozdult el a spirál az edzés végére. Viszont volt egy időszak (szeptember elején) amikor még allergiaszezon volt, akkor volt, hogy sokat dörzsöltem a szememet, ezt sajnos nem tolerálta annyira jól, és néhány résznél lepotyogott. De hát így jár az, aki piszkálja a szemét erősen. Egyébként nagyon tartós volt, a potyogás mértéke a dörzsölés mértékével függött össze, szóval aki kibírja, hogy ne piszkálja a szemét, annak egész nap tartósan szépek lesznek a pillái. 

Catrice Lash Changer Volume Szempillaspirál

Catrice Lash Changer Volume Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 5

Szempillák szétválasztása (1-5): 4

Szempillák ívelése (1-5): 4

Szempillák hosszítása (1-5): 5

Szempillák dúsítása (1-5): 4

Használata az alsó pillasoron (1-5): 5

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 4

Lemosás: Sima micellás vízzel mostam, párszor elég volt áthúzni a szememen a lemosó korongot és lehozta. 

Erőssége: Nagyon, de tényleg nagyon fekete pillákat varázsolt és drámai hatása van. 

Amire figyeljünk: Kicsit sok festéket vehet fel elsőre, így le kell húzogatnia annak, aki ezt igényli. Aki viszont nem, az csodásan fekete és látványos pillákat varázsolhat magának. 

Revolution 5D Lash Szempillaspirál

Első benyomás: A doboza jó nagy, van rajta egy szép nagy függelék, amin felsorolva minden, amit a gyártó szerint tud a termék, hogy mennyivel hosszabbá, íveltebbé, dúsabbá teszi a pillákat, van rajta egy előtte és utána fotó is, illetve egy kép a spirálfejről, mert ugye sokunknak ezt is fontos szempont, ha szempillaspirált vásárolunk. Maga a termék már sokkal letisztultabb, elegánsan visszafogott, egy egyszerű nude tubus, arany színű és fekete betűkkel, kellemes ránézni.  Nagyon jól kézre áll a szempillaspirál, a feje is megfelelő hosszúságú.

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: A spirál feje szerintem egyszerre elég festéket vesz fel, így több réteggel sem lettek póklábak a pilláimból, bár nyilván nem szabad túlzásba esni, és érdemes néhány merítés után megállni. Mivel a kefe egyenes és ívelt, ezért nem lehet egyszerre az egész pillasort befesteni vele. Nekem három részletben sikerült, két szemzug, illetve a középső pillák, ennek viszont előnye volt, hogy az első pillákat nagyon szépen átfestettem. Jól lehet szakaszosan haladni, nem lesz maszatolás. Az alsó pillákhoz bőven elég egy réteg is, a felsőkhöz azért kell a kettő vagy három, de hozzá kell tenni, hogy nekem rövid, nem túl vastag és egyenes pilláim vannak, így van rajtuk mit dúsítani, hosszabbítani és emelni. Amit az általam hozott alapanyagból ki lehetett hozni, azt kihozta, ha mások számára nem is biztos, hogy látványos volt a végeredmény, én nagyon is elégedett voltam vele. A pillák az első pár percben a legtökéletesebbek, utána kicsit veszítenek az ívből, de utána is szépek maradnak órákon keresztül, és – hacsak nem dörzsöli meg az ember a szemét nagyon durván – pandaszemünk sem lesz a nap végére.

Revolution 5D Lash Szempillaspirál

Revolution 5D Lash Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 5

Szempillák szétválasztása (1-5): 5

Szempillák ívelése (1-5): 4

Szempillák hosszítása (1-5): 4

Szempillák dúsítása (1-5): 4

Használata az alsó pillasoron (1-5): 5

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 5

Lemosás: Este micellás vízzel könnyű letisztítani a pillákat, mert ha úgy is tűnik, hogy nincs már rajta festék (nap végére veszít intenzitásából), érhet minket meglepetés, de tény, hogy nagyon könnyű eltüntetni. 

Erőssége: Látványos hatást értem el vele a szempilláimon és könnyű, kényelmes volt a használata.

Amire figyeljünk: Picit talán jobban ívelhette volna a pillákat. 

Avon Euphoric Featherlight Szempillaspirál

Első benyomás: A tubus íves, dundi formájú, a kefének viszonylag rövid szára van, de összességében kézre áll, kényelmes a használata.

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: A tesztelés kezdetekor minimálisan több festéket vett fel a spirál feje a kelleténél, ám ez pár használat után változott, most, pár hét után már teljesen jó a mennyiség. Elég volt 1-2-szer áthúzni vele a pillákat, hogy kihozzuk belőle a maximumot. Képességei átlagosak, volt már jobb, de sokkal rosszabb szempillspirálom is. Ível, dúsít és hosszít is, de drámai változást nem ad. A festék tartóssága egészen jó, bírta a strapát, nem potyogott, nem folyt le, aminek örültem.

Avon Euphoric Featherlight Szempillaspirál

Avon Euphoric Featherlight Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 4

Szempillák szétválasztása (1-5): 3

Szempillák ívelése (1-5): 2

Szempillák hosszítása (1-5): 3

Szempillák dúsítása (1-5): 3

Használata az alsó pillasoron (1-5): 3

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 4

Lemosás: Nap végén könnyen lejön, micellás vízzel, majd sima arclemosóval minden festék távozik.

Erőssége: Jó a kialakítása, könnyű használni.

Amire figyeljünk: Azoknak ajánlom, akik nem szeretnék, ha a pillájukról messzire látszódna, hogy nem természetes. Teszi a dolgát, de drámai változást nem ad. 

Clarins Supra Lift & Curl Szempillaspirál

Első benyomás: Tetszik a zöld színe, kitűnik a megszokott fekete spirálok közül. A spirál feje minden szempontból megfelel, könnyen használható, elég hosszú, nem okozott nehézséget a használata. Egyedül arra kellett figyelni, hogy a fej megfelelő felére fordítsam, mikor használom. Az eddigi spirálok feje, amit használtam, minden oldalról ugyanolyanok voltak, ez ettől eltér, de pár alkalom után már kézre áll, és megszokja az ember. 

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: Elegendő mennyiségű festéket vett fel, amit könnyű volt felvinni, egy-két mozdulattal el is értem a kívánt eredményt, nem volt szükséges újra festéket felvinni a fejre. Elsőre alkalommal jobban bele is lendültem, de teljesen felesleges, ezzel a pár áthúzással jó eredményt érhetünk el. Sőt, nekem a többszöri áthúzásnál hajlamosak voltak összetapadni a szempillák, és az eredmény nem lett olyan szép. Pár hete használom, kefe által felvett mennyiség, a festék állaga ez idő alatt nem változott, épp olyan jó, mint az elején. Csak a felső szempillákat festem, de arról semmi nem pergett vagy potyogott le, nem lett pandaszemem sem, teljesen jól megmaradt a nap végéig. 

Clarins Supra Lift & Curl Szempillaspirál

Clarins Supra Lift & Curl Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 5

Szempillák szétválasztása (1-5): 4

Szempillák ívelése (1-5): 4

Szempillák hosszítása (1-5): 4

Szempillák dúsítása (1-5): 4

Használata az alsó pillasoron (1-5): nincs tapasztalat, nem festem alul

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 4

Lemosás: Könnyen le tudtam mosni, kimondottan szemre való sminklemosót használok, vízálló festékre, ez mindent leszed.

Erőssége: Tetszett, hogy egy-két áthúzással elértem a kívánt eredményt, és egész nap tartotta magát, ennek ellenére pedig könnyen le tudtam szedni a nap végén.

Amire figyeljünk: Alapvetően nincs, esetleg egy tanács: felesleges sokszor áthúzni, csak ront az eredményen.

Lush Lashes Szempillaspirál

Első benyomás: A márkára jellemző, fekete, minimalista dizájnja és csomagolása van, a megszokott betűtípussal. A tubus és így a szár is valamivel rövidebb, mint az átlagos szempillaspiráloké, de éppen emiatt nekem jobban kézre állt. Maga a fej normál méretű és formájú, rövidebb és hosszabb, műanyag tüskékkel.

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: Frissen bontva kicsit sok festéket vett még fel a feje, de néhány használat után ráéreztem, hogy mennyit kell lehúzni a felvitel előtt. Alapvetően könnyű volt vele dolgozni, a kefe szépen, egységesen oszlatta el a festéket a pilláimon, az alsó pillasornál sem csúszkált le, így nem kellett utólag törölgetnem a bőrömről a festéket. Egyáltalán nem kellett belőle sok, kábé két áthúzás elég volt. Inkább dúsít és szétválaszt, mint számottevően hosszítana vagy ívelne. Bár nem produkálja azt a bizonyos „drámai” hatást, hétköznapi sminkhez tökéletesen elég az, amit tud. Gyakorlatilag egész nap meg sem mozdult, se nem kenődött, se nem pergett. Reggel felkentem és este ugyanúgy nézett ki. A szememet egyáltalán nem irritálta. Az illatáért pedig külön pluszpont jár. 

Lush Lashes Szempillaspirál

Lush Lashes Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 5

Szempillák szétválasztása (1-5): 4

Szempillák ívelése (1-5): 3 (de erre szempillagöndörítővel rá tudtam segíteni)

Szempillák hosszítása (1-5): 3

Szempillák dúsítása (1-5): 4

Használata az alsó pillasoron (1-5): 5

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 5

Lemosás: Nedves sminklemosó kendővel néhány mozdulattal, minden további nélkül el tudtam távolítani. Ráadásul még ekkor sem csípte a szemem.

Erőssége: A fentebb már említett erősségein túl nagyon szimpatikus, hogy rengeteg természetes összetevőt, például kókuszolajat, repceviaszt, méhviaszt, rozmaringolajat, és nagyon kevés tartósítószert tartalmaz. 

Amire figyeljünk: Alkalmi sminkhez nem ezt használnám. 

Babor Babor Super Style & Definition Szempillaspirál

Első benyomás: Kimondottan elegáns, visszafogott a design, szívesen veszem elő, bárhol is vagyok. Nem tapasztaltam kényelmetlenséget a felvitel során, a kefe feje szerencsére nem túl vastag – az olyan típussal nem szeretek pillát festeni, már többször belenyúltam vele a szemembe, és az nagyon kellemetlen. A szára pont akkora, amekkorának lennie kell, nem túl rövid, nekem teljesen kézre áll. 

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: Nekem van egy bevált módszerem, amit alkalmazok pillafestésnél, és ez szuperül működött ennél a spirálnál is. Miután kihúzom a tubusból a szempillaspirált, a kefe fejéről lehúzogatom a felesleget a tubus szája oldalához, így pont annyi festék marad a kefén, amennyit kényelmesen el tudok oszlatni a pilláimon. Jelenleg még mindig optimális a festékeloszlás, pedig mindennap ezt használom, már harmadik hete. Általában kétszer húztam át, harmadjára csak akkor, ha az amúgy is csillag alakban rendeződő pilláimat szét szerettem volna szálazni a fésűs részével. A hosszítással, íveléssel abszolút meg voltam elégedve, szerintem kihozta a maximumot a pilláimból. Dúsított, de természetes hatású volt a végeredmény, nem lett tőle olyan, mintha körberajzolták volna a szememet. A szétválasztás nem ment mindig tökéletesen, de ez a legtöbb spirállal így van, és leginkább azért, mert alapból tincsesen nőttek a pilláim. 

Egyáltalán nem pergett, nem potyogott, (az a halálom egyébként), az alsó pilláimmal kellett vigyáznom, amíg megszáradt, mert az a felfestés után a bőrömhöz ért, de ez sem a spirál hibája. Mivel nem vízálló, ezért óvatosan használtam, a zuhogó esőben nem ezt kentem fel.

Babor Babor Super Style & Definition Szempillaspirál

Babor Babor Super Style & Definition Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 5

Szempillák szétválasztása (1-5): 4

Szempillák ívelése (1-5): 5

Szempillák hosszítása (1-5): 5

Szempillák dúsítása (1-5): 3

Használata az alsó pillasoron (1-5): 5

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 4

Lemosás: Külön olajos szemfestéklemosót használok, ezzel két-három törlés után jól eltávolítható.

Erőssége: Leginkább azt szeretem benne, hogy elég egyszer-kétszer áthúznom vele a pilláimat, nem kell sokat babrálnom a tükör előtt, és imádom, hogy van egy fésűs oldala.

Amire figyeljünk: Nem vízálló, ezért tényleg ne ezt kend fel, ha kint esőre áll az időjárás, vagy izzasztó nap elé nézel.

Lancôme Hypnôse L’Absolu De Noir Szempillaspirál

Első benyomás: A jól ismert dizájn, fekete arany betűkkel, kecses tégely, maga a nagybetűs elegancia számomra. A Hyponse spirálokat meg kell tanulni használni, enélkül a hatás csak félsiker lesz, ha viszont megvan a gyakorlat, egy életre szóló barátság következik.

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: Ezt a típusú spirált érdemes több rétegben felvinni, ugyanis az első réteg még alig látszik, ez viszont jó hír azoknak, akik nem szeretik vastagon kenni. A drámai hatás érdekében háromszor megyek át a pilláimon, és ami nagy előnye, hogy még ekkor sem lesz csomós pókláb az eredmény. Fontos, hogy ne várjuk meg, ameddig a rétegek megszáradnak, egyből vigyük fel a következőt. Ha már megszáradt, akkor tart, ameddig csak kell. Ez a fajta festék nem potyog és tartós, egész napra is tökéletes, de ha munkából mész esti buliba, akkor inkább a vízálló változatot válaszd.

Lancôme Hypnôse L'Absolu De Noir Szempillaspirál

Lancôme Hypnôse L’Absolu De Noir Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 5

Szempillák szétválasztása (1-5): 4

Szempillák ívelése (1-5): 4

Szempillák hosszítása (1-5): 5

Szempillák dúsítása (1-5): 5

Használata az alsó pillasoron (1-5): 4

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 5

Lemosás: Olajos lemosóval mostam le és nem volt gond, de a hagyományos sminktörlő is elbánt vele.

Erőssége: Elképesztően nagy pillákat csinál és koromfekete a színe, egyszerűen csodálatos.

Amire figyelj: Talán az, hogy ha rétegezni szeretnénk, ne várjuk meg a száradást, de ezenkívül nem tudok ilyet mondani, nagyon elégedett vagyok vele.

Rimmel Wonder ‘Extension Szempillaspirál

Első benyomás: A csomagolása kifejezetten tetszett, mindig szeretem az ilyen, kicsit kreatív megjelenésű eszközöket. A két szín alkalmazása és az átmenet még figyelemfelkeltőbbé teszi a terméket és friss, fiatalos kisugárzást ad neki szerintem. A szára elég hosszú, pont a kezemre állt és külön jó volt benne, hogy elég széles az a rész, amivel fogom a kezemben, így kényelmesen tudtam mindig alkalmazni. A spirál feje szerintem tökéletes, nem túl kicsi és nem is túl nagy.

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: Mindig elég mennyiséget tudtam vele felvinni, bár néhányszor át kellett simítanom vele a pilláimat a tökéletes eloszlatáshoz, de két-három simítás után mindig szuperül beálltak a pillák. Egyébként nekem egyetlen szempillaspirálnál sem volt ilyen, hogy egy húzásra sikerült tökéletesre beállítani. Megfelelt az elvárásaimnak a termék, nem ragadtak össze tőle a szempilláim, pedig más festékek esetén ez elő szokott fordulni, ezért ennek külön örültem. A dúsítás szempontjából is azt tudom mondani, hogy jól jár bárki, aki ezt a terméket használja, mert nem annyira erőteljesen, de természetesen dúsítja a pillákat, így lágy hatást kelt, amit én különösen kedvelek, mert inkább a természetesség híve vagyok.

Rimmel Wonder 'Extension Szempillaspirál

Rimmel Wonder ‘Extension Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 5

Szempillák szétválasztása (1-5): 5

Szempillák ívelése (1-5): 4

Szempillák hosszítása (1-5): 3

Szempillák dúsítása (1-5): 4

Használata az alsó pillasoron (1-5): erre sajnos nem tudok válaszolni, mert sosem szoktam az alsó pillasort kifesteni

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 5

Tartósság: Egész estig kibírta a szemfesték, késő este pergett csak egy minimálisan le, de órákon keresztül meg se mozdult.

Lemosás: Egyszerű volt lemosni, bár lemosáskor egy kis foltot a szemem alatt okozott, de ezt a micellás törlőkendővel könnyen el lehetett távolítani.

Erőssége: Kifejezetten tetszik a csomagolása és az, hogy nagyon kényelmes használni.

Amire figyeljünk: Nem tudok ilyet mondani.

Max Factor Divine Lashes Szempillaspirál

Első benyomás: A csomagolása, mint a legtöbb Max Factor terméké, elegáns és letisztult. Luxust sugároz. Tetszik, hogy vannak rajta előtte-utána képek. A spirál kellemesen kézbe fogható, nem túl vékony és nem túl vastag az átmérője, így tökéletesen kézre áll. A szára éppen elég hosszú ahhoz, hogy tökéletesen lehessen tartani, és elérni vele a pillákat. A kefe homokóra alakú, talán kissé csavart. Extra puha, nagyon jó vele dolgozni.

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: Krémes állaga miatt éppen megfelelő mennyiségű festéket visz fel. A fejen picit soknak tűnik, de amikor a pillákhoz érünk, csak annyit ad át, amennyi szükséges. A puha kefének és különleges krémességnek az összhatása miatt nagyon egyszerű és gyors a felvitel és precíz. Valójában egyszer teljesen elég volt, már attól hatalmas és szép pillákat varázsolt. Mivel rétegezhetőnek írták a leírásban és a dobozon található fotók is azt sugallták, hogy több rétegben is érdemes kipróbálni, megtettem. Egyre dúsabb és hosszabb pillákat kaptam, szinte műszempilla méretűt. Csodás egy esti megjelenéshez. Mindennapra azonban egy, esetleg két réteg bőven elegendő. Az ívelését nem láttam extra intenzívnek, de dúsításban, és hosszabbításban tökéletes, miközben szinte szálakra választja a pillákat. Nálam kifejezetten tartósnak bizonyult, nem csinált pandaszemet, és nem is maszatolódott, pedig volt, hogy megdörgöltem a szemüvegem levétele után.

Max Factor Divine Lashes Szempillaspirál

Max Factor Divine Lashes Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 5

Szempillák szétválasztása (1-5): 5

Szempillák ívelése (1-5): 4

Szempillák hosszítása (1-5): 5

Szempillák dúsítása (1-5): 4

Használata az alsó pillasoron (1-5): 5

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 5

Lemosás: A lemosása nem okozott problémát. Nem vízálló szempillaspirál, olajos-micellás lemosóval mostam le, pillanatok alatt.

Erőssége: A festék krémes állaga, még soha nem próbáltam ennyire könnyű szerkezetű spirált. A másik nagy-nagy erőssége pedig a nagyon puha kefe. Én eddig többször választottam a keményebb, műanyagosabb kefét, de hiba volt. Ez a puha tökéletesen viszi fel a festéket a pillákra.

Amire figyeljünk: Talán egyetlen dolgot emelnék ki, apróbb figyelmeztetésnek. A keféről nem kell lehúzni a festéket. Amikor megpróbáltam, egyenetlenebbül és többet vittem fel a festékből. Simán csak ki kell húzni a tartóból és már mehet is a csodapilla-varázslat.

Bourjois Twist Up The Volume 24h Edition Szempillaspirál

Első benyomás: Nem tipikus a szempillaspirál formája, számomra elég új volt design, egyébként nagyon bejön. Kézre áll és kényelmesen hosszú a szára. A twist technikát most próbáltam először, nagyon frappáns, de sajnos gyorsan elromlik.

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: Kellő mennyiséget vett fel a kefe, nem vettem észre ebben változást a használat során. Egyáltalán nem volt macerás, teljesen gyorsan és kényelmesen lehetett használni. Nem kellett sokszor áthúzni a szempilláimon, kétszer-háromszor elég volt. Ívelésben nem volt a legjobb, de szépen hosszabbított. A twist lényege, hogy a fejet lehetett állítani, milyen legyen, ez nekem nagyon bejött, szerintem ez dobott a szempillaspirálon, valóban láttam különbséget a két fejtípus között. A szétválasztás szerintem átlagos volt. Tartósságát tekintve abszolút bírta a napi strapát, nem volt sem pandaszem, sem potyogás.

Bourjois Twist Up The Volume 24h Edition Szempillaspirál

Bourjois Twist Up The Volume 24h Edition Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 5

Szempillák szétválasztása (1-5): 4

Szempillák ívelése (1-5): 3

Szempillák hosszítása (1-5): 4

Szempillák dúsítása (1-5): 4

Használata az alsó pillasoron (1-5): 5

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 5

Lemosás: Micellás vízzel mostam le és pamut, újrahasználható korongot használtam, könnyen lejött velük, nem volt szenvedős.

Erőssége: A tekerhető fej, a festék tartóssága

Amire figyeljünk: Sajnos a fejet egy idő után tartani kell, ha a második állásban szeretnénk használni.

Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Szempillaspirál

Első benyomás: A csomagolása elegáns, az arany-fekete-navy blue színkombinációnak és a kalligrafikus stílusú betűknek köszönhetően. A feje nem túl nagy, nem is kicsi. Hosszú sörtéi vannak, tökéletesen kézre áll. Én legalábbis ezt a típust szeretem legjobban.

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: Pont elég festéket vesz fel a fej, nem kell róla lehúzgálni a fölösleget, így aztán könnyű bánni vele. Ugyanakkor ahhoz, hogy a kívánt hatást elérjük, kétszer-háromszor végig kell menni a pillasoron. Ami külön jó volt, hogy nem vettem észre, hogy ez idővel változott volna, szépen tartotta a minőségét, ami plusz pont. Ami nagyon jó volt benne, hogy gyönyörűen dúsított és szét is választotta a szempilláimat. A színe nem extrém fekete, de határozottan fekete. A hosszabbító hatása is egészen jó, de a kedvencem a tartóssága volt. Nem pereg, nem potyog, nem csinált belőlem pandát egyszer sem. Tartott, akár a beton, reggeltől estig. 

Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Szempillaspirál

Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 4

Szempillák szétválasztása (1-5): 5

Szempillák ívelése (1-5): 3

Szempillák hosszítása (1-5): 4

Szempillák dúsítása (1-5): 5

Használata az alsó pillasoron (1-5): 5

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 4

Lemosás: Olajos lemosóval kezdek esténként, ezzel viszonylag könnyen, 3-4 húzással eltávolítható. Utána a micellás víz egy mozdulattal lehozza az esetleges maradékot.

Erőssége: Szupertartós, semmit nem változott a pilláim kinézete 12 óra alatt sem, ha extra hosszú munkanapokon viseltem.

Amire figyeljünk: Akinek olyan pillája van, mint nekem, azaz full szőke, és göndörítés kell ahhoz, hogy egyáltalán látszódjon, annak talán nem ez a legjobb választás. Ellenben gyönyörűen dúsít és remekül tart.

MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash Szempillaspirál

Első benyomás: A MAC-nek megfelelően fekete, elegáns csomagolású, magán a spirál tubusán szürke MAC logóval. Nekem kézre áll a kialakítása, szuper vele dolgozni. A spirál a megszokottól eltérően nem túl sűrű szálakkal rendelkezik, de több használat után jól működik, be kell járatódnia – vagy a használójának.

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: Az elején kicsit sok festéket vesz fel, de pár használat után tökéletesen működik. Elég 1-2-szer áthúzni vele a pillákat, ha az ember kitapasztalja vele a technikát, nagyon szépen működik, szétválaszt, hosszít és ível. Tartóssága hibátlan, meg sem mozdul egész nap.

MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash Szempillaspirál

MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 5

Szempillák szétválasztása (1-5): 4

Szempillák ívelése (1-5): 4

Szempillák hosszítása (1-5): 4

Szempillák dúsítása (1-5): 3

Használata az alsó pillasoron (1-5): 5

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 5

Lemosás: Dupla arctisztítással (olajos és normál arclemosó használata) jól leszedhető.

Erőssége: Nagyon kényelmes viselet, szép, sötét pillákat csinál.

Amire figyeljünk: Nem ettől fogsz úgy kinézni, mintha műszempillád lennének, de nem is ez a célja.

Oriflame The ONE 5 in 1 Wonderlash XXL Szempillaspirál

Első benyomás: Engem a külseje önmagában nem vonzana, a forma a teljesen megszokott, lekerekített stick, a kobaltkék nem az én színem, ahogy a gyöngyházfényért sem rajongok. De nyilván van, aki épp ezért veszi le a polcról. A tok előnye viszont, hogy amikor a tetőt becsavarjuk, a végén halk kattanás jelzi, hogy minden a helyén, és még véletlenül sem fog a neszesszerben szétugrani, hogy fekete sávokat mázoljon a csodás selyembélésre. Szeretem az ilyen kis finom megoldásokat. A spirál fejének hossza , szélessége rendben, az ennél hosszabb fejek csábítóan néznek ki, de nehézkessé teszik a használatot. Ahogyan vonzó tud lenni az íveltebb fej is, de sok értelme nincs, inkább csak pszichésen: az ember elképzeli, hogy pont ilyen szépen ívelt lesz a szempillája is – aztán vagy igen, vagy nem.

Használatával kapcsolatos tapasztalatok: Egyenletes a festékfelvitel, kétszeri áthúzással megfelelő fedést ad. Az átlagos minőség felső határa, amit nyújt, ár-érték arányban megfelelő választásnak tartom. A pillák lényegesen jobb összképet adnak vele, ha a karakterük nem is változik meg teljesen. Tartóssága is jónak mondható, a dörzsölést nyilván egyik termék sem bírja, de kíméletes bánásmód mellett rendben van. 

Oriflame The ONE 5 in 1 Wonderlash XXL Szempillaspirál

Oriflame The ONE 5 in 1 Wonderlash XXL Szempillaspirál

Szín intenzitása (1-5): 4

Szempillák szétválasztása (1-5): 3

Szempillák ívelése (1-5): 4

Szempillák hosszítása (1-5): 3

Szempillák dúsítása (1-5): 3

Használata az alsó pillasoron (1-5): 5

Egyenletes festékfelvitel (1-5): 4

Lemosás: Annyira szuper lemosókendőt használok, hogy az eddig mindent levitt, ezt is.

Erőssége: Nem kell sokat fizetned egy teljesen jó, mindennapokra használatos megoldásért.

Amire figyeljünk: Ne vágyakozzunk egy sokkal drágábbra, kicsit jobbra, inkább költsük másra a pénzünket.

Sminktrendek, amikhez jól jöhetnek ezek a spirálok is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top