nlc.hu
Trend

Kiakadtak a Hooters-lányok az új munkaruha miatt

Túl sokat mutat a Hooters-lányok új rövidnadrágja, kiakadtak a pincérnők

A Hooters didibár pincérnőinek új rövidnadrágja már inkább hasonlít egy bikinialsóra.
Hooters

Kiakadtak a Hootersben dolgozó pincérnők, mert az étteremlánc új egyenruhát vezetett be, ami nem takar többet, mint egy bikinialsó.

A csak didibárnak nevezett, alulöltözött pincérnőiről híres Hooters új rövidnadrágjáról több alkalmazott is posztolt. Kirsten Songer egy szürke leggingsre vette fel a szuperfelvágott sortot, és azt írta, hogy egy évvel ezelőtt, amikor aláírta a szerződését, szó sem volt ilyen ruháról.

@theflathootersgirl

Reply to @kat.abrramo so here’s what they look like on! I had to use a tape measure for my sizing and then I still couldn’t get them off after this video 🙂 ##uniform ##hooters ##shorts ##hooterstiktok ##college ##waitress ##restaurant ##hootersgirledition ##OneSliceChallenge

♬ A moist healing song - Nez Tunes

 

Egy másik nő is megmutatta a régi és az új rövidnadrágot:

@ggnguyen

Reply to @holymonce8 is this what y’all wanted ? LMAO

♬ SZAS VERSE KISS ME MORE - ✨ SZA FANPAGE ✨

A kommentelők szerint is inkább hasonlít bikinialsóra vagy bugyira az új rövidnadrág. Volt, aki azt írta, hogy a tangája is többet takar, más pedig azzal viccelődött, hogy hol van a rövidnadrág a videóban, mert ez nem az.

A Hooters október 4-től vezette be az új sortot, amelyet kötelező minden lánynak viselnie, a régi fazonú nadrágokban már nem dolgozhatnak többé. A mostani tömeges tiltakozás azonban megtette a hatását, a cég visszakozott, és közölte: a lányok dönthetik el, hogy a régi vagy az új egyenruhát viselik.

A Hooterst 1983-as alapítása óta rengeteg kritika éri a nők szexualizálása és lealacsonyítása miatt, a mostani botrány egy újabb ilyen eset a sorban.

(Kiemelt kép: Facebook/Hooters)

Túl rövid ruhadarabok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top