nlc.hu
Trend

Leteszteltük: Maria Galland Lift'Expert Bőrtökéletesítő feszesítő krém

Leteszteltük: Maria Galland Lift’Expert Bőrtökéletesítő feszesítő krém

A negyvenes korosztály számára ajánlják az arckrémet, leteszteltem, szerintem már a negyedik x-hez közeledve is érdemes megismerkedni vele.

Egy igazán mutatós tégely landolt nálam tesztelésre, a Maria Galland Lift’Expert Créme Bőrtökéletesítő feszesítő krém, amely mint kiderült, nemcsak szép, de tele van a bőr számára hasznos összetevőkkel is. És most a bőrön értsük a 40 felé közeledő, alapjáraton dehidratált, nem teljesen nyúzott, de már a hideg csípősségét megérző bőrömet. Ha nálad is hasonló a helyzet, tesztelésem eredménye neked is hasznos lehet.

Hogy jól néz ki az arckrém, nem kérdés, elég rápillantani a fotójára és látszik, presztízsmárkával van dolgunk. Ízléses, giccsmentes design, a markáns tégelyhez pedig spatula is jár – egy kis apróság, amit annyi, de annyi arckrém mellől hiányolok. Belenyúlni ugyanis nem szeretek a tégelyekbe, sokkal higiénikusabb, ha ezzel veszem ki a szükséges mennyiséget.

Leteszteltük: Maria Galland Lift'Expert Bőrtökéletesítő feszesítő krém

Maria Galland Lift’Expert Créme Bőrtökéletesítő feszesítő krém

Aktív összetevők 

Annyit elöljáróban tudtam, hogy egy neves francia márka termékéről van szó, így sejtettem, hogy a minőséggel nem lesz gond, az aktív összetevők listája mégis meglepett. Szuper alkotóelemek gondoskodnak a bőr egészségéről, találunk a krémben például

  • anti-aging peptideket, amikről érdemes tudni, hogy fokozzák a bőr természetes kollagéntermelését, és így javítják a bőr rugalmasságát.
  • Találunk benne egy úgynevezett Age Control komplex-et is, ami szintén a bőröregedés jelei ellen küzd olyan összetevőkkel, mint a máriatövis-kivonat, az E-vitamin, a lecitin, a dipeptid és a hialuronsav.
  • Jégborkivonat-tartalma a bőr feszességét javítja.
  • az intenzív hidratáló hatású Hydro complex pedig erősíti a bőr természetes nedvességtartalmát.
  • A havasi cirbolyafenyő-kivonat pedig csökkenti a kipirosodást, valamint az öregedési foltokat is képes halványítani.

Használatával kapcsolatos tapasztalatok

Mindez a jóság egy fehér krémben ölt testet, mely közepesen sűrű, felvitelkor mégis gyönyörűen eloszlatható a bőrön, és egyáltalán nem nehezíti el azt. Illata friss, virágos, nem tolakodó és hamar elillan, a felvitel perceiben azonban kellemes érezni. Tetszett, hogy a dobozában lévő kis papíron egy képes ajánlás is szerepel arról, miként, milyen mozdulatokkal érdemes felvinni a krémet az arcra, nyakra illetve dekoltázsra, amitől egy kis instant masszázs hatása is volt a dolognak.

Felszívódása a krémnek nagyon jó, semmilyen ragacsos érzet nem marad utána. Nappalra és éjszakára is használtam, mindkettő esetén kényelmes volt, bár nappalra számomra picit kevesebb is elég belőle, mert ilyenkor fényvédő krémet is használok még fölé. Este a szokásos szérumaimat követően vittem fel, jó érzés volt vele zárni a napot, a bőrfeltöltő, hidratáló hatása pedig reggelente is igazán látványos volt. 

Pozitív hatásának tudom be, hogy bőröm egyértelműen hidratáltabb lett, és mintha az általános tömörsége, feszessége is javult volna, pedig még csak a tégely felénél járok. Érezhetően szüksége van a bőrömnek erre az egyszerre könnyed érzetű, mégis alapos ápolásra, amit nyújt. Olyan, mint egy vitaminkoktél a bőrnek, amivel vissza tudom pótolni neki a hiányzó energiát, amitől fittebb, ellenállóbb lesz. Nagyon tetszik benne, hogy számos, hosszú távon is hasznos összetevőt tartalmaz, mint a peptidek vagy az antioxidánsok, 40 felé, 40 felett ezek már elengedhetetlenek. Arcápolási rutinomba nagyon jól beilleszthető volt, jól működött éjszakára, nappalra, nem befolyásolta a többi kozmetikumom használatát és a sminkelést sem.

Kiknek ajánlom?

Akiknek többre van már szükségük egy egyszerű hidratáló krémnél ahhoz, hogy bőrünk feszesebb, kontúrosabb és egészséges legyen. Akik szeretnék, ha arckrémük is többféle, a bőr számára hasznos összetevőben legyen gazdag, hogy így az arcápolási rutin minden eleme a bőr természetes szépségén dolgozzon, és egymást erősítve, kiegészítve legyenek alkalmazhatók.

Arcápolási tippek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top